⏰Η πώληση Ut τελειώνει 28.04. ⏰ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ + Δωρεάν αποστολή

Πώς λειτουργούν τα μαγνητικά αντανακλαστικά πέλματα

Τι είναι τα μαγνητικά αντανακλαστικά πέλματα;

Όταν τυχαίνει να αντιμετωπίζετε πόνο στις αρθρώσεις, ίσως λόγω λανθασμένης στάσης του σώματος που κρατιέται για πολύ καιρό, η κατάσταση μπορεί να επιλυθεί με τη χρήση μαγνητικών πάτων. Αυτοί οι πάτοι δεν χρειάζονται ιατρική συνταγή, οπότε μπορούν να αγοραστούν από οποιονδήποτε αισθάνεται την ανάγκη.

Οι μαγνητικοί πάτοι είναι κατασκευασμένοι από ύφασμα που αναπνέει και από τζελ που απορροφά τους κραδασμούς κατά της καταπόνησης. Έχουν μήκος 29 cm και, ως εκ τούτου, μπορούν να κοπούν και να προσαρμοστούν στο μέγεθος οποιουδήποτε παπουτσιού. Τα μαγνητικά στοιχεία είναι ενσωματωμένα στο εσωτερικό της σόλας, τοποθετημένα στα σημεία που η ρεφλεξολογία των ποδιών υποδεικνύει ως χρήσιμα για την πραγματοποίηση μιας αποτελεσματικής δράσης χαλάρωσης.

Τα μαγνητικά αντανακλαστικά πέλματα έρχονται σε χρήση κάθε φορά που είναι απαραίτητη η στήριξη των μυών και των αρθρώσεων ή όταν είναι απαραίτητη η βελτίωση της στάσης του σώματος, ώστε να επιβαρύνεται λιγότερο η πλάτη και να εξασφαλίζεται καλύτερη κινητικότητα ολόκληρου του σώματος.

Ο μηχανισμός λειτουργίας των μαγνητικών αντανακλαστικών πάτων

Η τεχνολογία μαγνητικού πεδίου που υπάρχει στο εσωτερικό των πάτων είναι σε θέση να παρέχει συνεχή πίεση στις νευρικές απολήξεις που βρίσκονται κάτω από το πέλμα του ποδιού. Αυτοί οι μαγνήτες είναι υψηλής ισχύος, με αυτόν τον τρόπο το αυτομασάζ που εκτελείται θα ανακουφίσει κάθε είδους πόνο, διεγείροντας την αναγέννηση. Όσον αφορά το τζελ κατά του στρες που υπάρχει μέσα στη δομή της σόλας, είναι σε θέση να προσφέρει ευχάριστες αισθήσεις ανακούφισης στα πόδια και την πλάτη υπό πίεση, καθώς και να ανακουφίσει από μυϊκούς ή αρθρικούς πόνους.

Οι μαγνητικοί πάτοι είναι πολύ πρακτικοί για να μπαίνουν σε κάθε τύπο παπουτσιού, πλένονται και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές διατηρώντας τις ευεργετικές τους ιδιότητες ανέπαφες.

Πότε είναι απαραίτητη η χρήση μαγνητικών πάτων;

Οι μαγνητικοί πάτοι ενδείκνυνται σε περιπτώσεις όπου εμφανίζονται επώδυνες καταστάσεις ή πόνοι, έστω και περιστασιακά, που επηρεάζουν τις αρθρώσεις. Όταν το πρόβλημα δεν είναι ιατρικής φύσης, αλλά οφείλεται σε κακή στάση του σώματος ή σε υπερβολική καταπόνηση και δεν απαιτείται ιατρική διάγνωση, μπορείτε να λύσετε την κατάσταση απλά τοποθετώντας μαγνητικούς πάτους μέσα στα παπούτσια σας.

Για να γίνουν πιο σαφείς και κατανοητές οι ενδείξεις για τη χρήση των μαγνητικών σόλων, έχουμε συνοψίσει σε έναν κατάλογο όλες τις περιπτώσεις κατά τις οποίες αποδεικνύονται ευεργετικές:

  • Πόνος στα πόδια και σε ολόκληρη την πελματιαία περιοχή
  • Πόνος στην πλάτη που προκαλείται από κακή στάση του σώματος
  • Γενικευμένος μυϊκός και αρθρικός πόνος, συμπεριλαμβανομένων περιστασιακών επεισοδίων
  • Πόνος τόσο στα πόδια και τα γόνατα όσο και στους γοφούς
  • Επεισόδια ημικρανίας
  • Μειωμένη κινητικότητα
  • Πόνος στα ιγμόρεια
  • Κοιλιακή δυσφορία

Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, αρκεί απλώς να τοποθετήσετε τους πάτους μέσα στα παπούτσια για να παρατηρήσετε αμέσως μια ευεργετική ανακούφιση.

Οφέλη από τη χρήση μαγνητικών πάτων

Η χρήση μαγνητικών πάτων είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίλυση των προβλημάτων με πόνο στις αρθρώσεις και τους μυς. Είναι χάρη στην ιδιαίτερη διαμόρφωση του προϊόντος που μπορούν να εκτιμηθούν αυτά τα οφέλη, μιλάμε για την ευελιξία των υλικών, τη δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους, την παρουσία ενός ιδιαίτερου τζελ απορρόφησης κραδασμών και κυρίως την παρουσία μεταλλικών μαγνητών που επιτρέπουν τη δημιουργία πολλαπλών οφελών για την υγεία.

Ποια αποτελέσματα για την υγεία μπορούν να αναμένονται με τους μαγνητικούς αντανακλαστικούς πάτους;

  • Η πλάτη θα απολαμβάνει μια ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και ελαφρότητας
  • Η στάση του σώματος θα είναι πιο ευθεία και πιο σωστή
  • Θα βιώσετε ένα ευχάριστο μασάζ
  • Θα νιώσετε ότι μειώνεται η καταπόνηση στις αρθρώσεις λόγω των πιέσεων ή των δονήσεων που δημιουργούνται κατά τις συνήθεις κινήσεις
  • Βελτιωμένη κινητικότητα των μυών και των αρθρώσεων
  • Σημαντική μείωση του πόνου στην πλάτη, στα πόδια αλλά και στα χέρια
  • Γενική ευεξία των μυών και των αρθρώσεων
  • Ορατή μείωση των πόνων στην πλάτη και στα άκρα
  • Ευεξία ολόκληρου του ποδιού, της καμάρας και της πλάτης
  • Μεγαλύτερη ευκολία κίνησης σε περίπτωση κινητικής δραστηριότητας
  • Αίσθηση ελαφρότητας των ποδιών

Για να εξασφαλιστούν όλα τα προαναφερθέντα οφέλη, οι μαγνητικοί πάτοι πρέπει να φοριούνται τακτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jessica
Τζέσικα Β.
Ήρωας της ευτυχίας των πελατών
Έχετε ερωτήσεις?
Η Βραβευμένη Υποστήριξη Πελατών Μας Είναι Εδώ Για Εσάς
Στείλτε μας email: [email protected]

Ιατρική Αποποίηση Ευθύνης


Οι ιατρικές καταστάσεις των ατόμων ποικίλλουν και η χρήση των προϊόντων μας δεν είναι εγγυημένα 100% αποτελεσματική για όλους.

Εάν αντιμετωπίζετε κλινική νόσο ή χρόνιο πόνο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ιατρικές συμβουλές σχετικά με την ιατρική σας κατάσταση.

Οποιοδήποτε προϊόν με έκπτωση 20%
Η έκπτωσή σας λήγει σε:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0