⏰Η πώληση Ut τελειώνει 20.05. ⏰ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ + Δωρεάν αποστολή

Πολιτική Αποστολής

Δωρεάν Αποστολή

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε δωρεάν αποστολή για όλα τα προϊόντα μας, καλύπτοντας κάθε πτυχή της διαδικασίας αποστολής. Δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα- το ποσό που εμφανίζεται στον ιστότοπό μας είναι το μόνο που θα πληρώσετε.

Επεξεργασία Παραγγελιών

Οι παραγγελίες συνήθως διεκπεραιώνονται και προετοιμάζονται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την τοποθέτησή τους. Λάβετε υπόψη ότι τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες μπορεί να επηρεάσουν αυτό το χρονοδιάγραμμα. Σε περίπτωση που υπάρξουν αξιοσημείωτες καθυστερήσεις, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.

Προβλεπόμενη Διάρκεια Παράδοσης

Μετά την προετοιμασία της παραγγελίας σας, ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 10 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τη διεύθυνσή σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι πρόκειται για προσεγγίσεις και ότι η πραγματική περίοδος παράδοσης ενδέχεται να διαφέρει.

Ανάκληση Διαταγής

Εάν αποφασίσετε να ανακαλέσετε την παραγγελία σας, επιτρέπεται να το κάνετε εντός μιας ημέρας από την υποβολή της παραγγελίας. Για ανάκληση, προωθήστε ένα email στη διεύθυνση [email protected], αναφέροντας την αναφορά της παραγγελίας σας και το σκεπτικό πίσω από την ακύρωση. Παραγγελίες που έχουν ήδη διεκπεραιωθεί ή αποσταλεί είναι μη ανακλήσιμες.

Πιθανές Εμπλοκές Παράδοσης

Εάν υπάρξουν απροσδόκητες εμπλοκές ή παύσεις στην αποστολή σας, να είστε σίγουροι ότι θα σας ενημερώσουμε άμεσα. Παρόλο που προσπαθούμε να κάνουμε τις παραδόσεις ακριβείς, απρόβλεπτες καταστάσεις όπως οι κλιματολογικές συνθήκες, ζητήματα που σχετίζονται με τους μεταφορείς ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες ενδέχεται να επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Παρακολούθηση Της Παραγγελίας Σας

Μόλις αποσταλούν τα προϊόντα σας, θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης με τα στοιχεία παρακολούθησης, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του δέματός σας.

Πακέτα: Πακέτα: Κατεστραμμένα Ή Λάθος Τοποθετημένα

Εάν υποψιάζεστε ότι το δέμα σας μπορεί να έχει χαθεί ή να έχει υποστεί ζημιές κατά τη μεταφορά, παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα υποστήριξής μας. Θα ερευνήσουμε την κατάσταση και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Ακρίβεια Στη Διεύθυνση

Επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση παράδοσης που δηλώσατε κατά την πληρωμή είναι ακριβής και λεπτομερής. Η Ortorex δεν ευθύνεται για δέματα που φτάνουν σε λανθασμένες τοποθεσίες λόγω λαθών του αγοραστή. Σε περιπτώσεις όπου τα δέματα αποστέλλονται πίσω λόγω λανθασμένων διευθύνσεων, η επαναποστολή ενδέχεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα αποστολής.

Εκτιμούμε την απόφασή σας να επιλέξετε την Ortorex. Για οποιαδήποτε απορία ή σχόλιο σχετικά με τις οδηγίες αποστολής μας, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει.

Jessica
Τζέσικα Β.
Ήρωας της ευτυχίας των πελατών
Έχετε ερωτήσεις?
Η Βραβευμένη Υποστήριξη Πελατών Μας Είναι Εδώ Για Εσάς
Στείλτε μας email: [email protected]

Ιατρική Αποποίηση Ευθύνης


Οι ιατρικές καταστάσεις των ατόμων ποικίλλουν και η χρήση των προϊόντων μας δεν είναι εγγυημένα 100% αποτελεσματική για όλους.

Εάν αντιμετωπίζετε κλινική νόσο ή χρόνιο πόνο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ιατρικές συμβουλές σχετικά με την ιατρική σας κατάσταση.

Οποιοδήποτε προϊόν με έκπτωση 20%
Η έκπτωσή σας λήγει σε:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0