⏰Η πώληση Ut τελειώνει 21.05. ⏰ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ + Δωρεάν αποστολή

Πολιτική Επιστροφής Χρημάτων

Σας δίνεται προθεσμία 30 ημερών για να προβείτε σε επιστροφή μετά την παράδοση του προϊόντος σε εσάς.

Για να έχετε δικαίωμα επιστροφής, βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή που παραδόθηκε, αχρησιμοποίητο, με όλες τις ετικέτες και στην αρχική του συσκευασία. Η πρωτότυπη απόδειξη ή απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη.

Ξεκινήστε την επιστροφή σας επικοινωνώντας μαζί μας στο [email protected]. Οι επιστροφές θα πρέπει να απευθύνονται σε αυτήν τη διεύθυνση: Epar.Od. Παλιουρίου-Αφίτου 2, Καλλιθέα 630 77, Ελλάδα.

Μόλις εγκριθεί το αίτημα επιστροφής σας, θα σας δώσουμε μια ετικέτα αποστολής και θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τη συσκευασία και τον τόπο αποστολής. Οποιαδήποτε αντικείμενα επιστρέφονται σε εμάς χωρίς προηγούμενη επικοινωνία θα απορρίπτονται.

Για ερωτήσεις σχετικά με τις επιστροφές, συνδεθείτε μαζί μας στο [email protected].

Εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι θα ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών από την τοποθέτησή της. Στείλτε μας ένα email στο [email protected], αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο ακύρωσης. Οι παραγγελίες που έχουν ήδη υποβληθεί σε επεξεργασία ή αποστολή είναι πέρα από ακύρωση.

Ζημιές & Ανησυχίες

Ελέγχετε πάντα την παραγγελία σας όταν την παραλαμβάνετε. Εάν υπάρχουν προβλήματα όπως ελαττώματα, ζημιές ή λάθος αντικείμενα, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα.

Ανταλλαγές Προϊόντων

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανταλλάξετε ένα αντικείμενο είναι να επιστρέψετε το υπάρχον. Μόλις επιβεβαιωθεί η επιστροφή σας, μπορείτε να κάνετε νέα παραγγελία.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του επιστρεφόμενου αντικειμένου σας, θα σας ενημερώσουμε για την κατάσταση της επιστροφής χρημάτων σας. Εάν ανάβει πράσινο, η επιστροφή χρημάτων θα αντανακλάται στον αρχικό τρόπο πληρωμής σας εντός 10 εργάσιμων ημερών. Κατανοήστε ότι ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την επεξεργασία της επιστροφής χρημάτων από την τράπεζα ή τον εκδότη της κάρτας σας. Εάν έχουν περάσει περισσότερες από 15 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της επιστροφής σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Σημειώστε: Αντικείμενα που επιστρέφονται χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση δεν θα διεκπεραιώνονται.

Jessica
Τζέσικα Β.
Ήρωας της ευτυχίας των πελατών
Έχετε ερωτήσεις?
Η Βραβευμένη Υποστήριξη Πελατών Μας Είναι Εδώ Για Εσάς
Στείλτε μας email: [email protected]

Ιατρική Αποποίηση Ευθύνης


Οι ιατρικές καταστάσεις των ατόμων ποικίλλουν και η χρήση των προϊόντων μας δεν είναι εγγυημένα 100% αποτελεσματική για όλους.

Εάν αντιμετωπίζετε κλινική νόσο ή χρόνιο πόνο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ιατρικές συμβουλές σχετικά με την ιατρική σας κατάσταση.

Οποιοδήποτε προϊόν με έκπτωση 20%
Η έκπτωσή σας λήγει σε:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0