⏰Η πώληση Ut τελειώνει 28.04. ⏰ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ + Δωρεάν αποστολή

Καλύτερα μαξιλάρια για πλευρικούς ύπνους

Τι πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι πλαγιοκοιμώμενοι για τον ξεκούραστο ύπνο και την αποφυγή του πόνου στον αυχένα, τον ώμο και το ισχίο!

Ανακαλύψτε πώς να έχετε τα μέγιστα οφέλη … & τον ελάχιστο πόνο … από το να κοιμάστε στο πλάι …

Εδώ και πολύ καιρό πιστεύεται ότι το να κοιμάστε ανάσκελα είναι η βέλτιστη θέση ύπνου, αλλά πιο πρόσφατα οι ερευνητές άρχισαν να “υμνούν” τον ύπνο στο πλάι.

Τα πιθανά οφέλη που σχετίζονται με τον ύπνο στο πλάι και τα οποία οι ερευνητές έχουν σπεύσει να επισημάνουν περιλαμβάνουν:

  • Μειωμένος πόνος στις αρθρώσεις και στο κάτω μέρος της πλάτης
  • Μειωμένο ροχαλητό
  • Πιθανώς βελτιωμένη υγεία του εγκεφάλου
  • Βελτιωμένη υγεία του εντέρου

Αυτά είναι μερικά πολύ εντυπωσιακά οφέλη! Ας ρίξουμε γρήγορα μια πιο προσεκτική ματιά σε κάθε ένα από αυτά.

  • Πόνος – οι ερευνητές λένε ότι όταν ο κοιμώμενος ξαπλώνει σωστά στο πλάι, μπορεί να αποφορτίσει την πίεση από το κάτω μέρος της πλάτης και άλλες αρθρώσεις, ώστε να μειώσει τον πόνο και να κοιμηθεί καλύτερα.
  • Ροχαλητό – οι ερευνητές λένε ότι το ροχαλητό είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί όταν κοιμάστε ανάσκελα. Ο ύπνος στο πλάι μπορεί επίσης να μειώσει τις επιπτώσεις της υπνικής άπνοιας, η οποία είναι μια σοβαρή κατάσταση που περιλαμβάνει διαταραχές στην αναπνοή και η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά σοβαρών προβλημάτων υγείας, όπως ο διαβήτης, οι καρδιακές προσβολές και τα γνωστικά προβλήματα.
  • Υγεία του εγκεφάλου – στην πραγματικότητα, οι επιστήμονες λένε τώρα ότι ο ύπνος στο πλάι μπορεί επίσης να προάγει τη συνολική υγεία του εγκεφάλου. Ο λόγος που λένε είναι ότι η πλάγια θέση επιτρέπει την ευκολότερη απομάκρυνση των αποβλήτων του εγκεφάλου, γεγονός που μειώνει στη συνέχεια τις πιθανότητες ενός ατόμου να πάθει τη νόσο Αλτσχάιμερ.
  • Υγεία του εντέρου – Ένα άλλο μεγάλο όφελος του ύπνου στο πλάι είναι η βελτιωμένη υγεία του εντέρου. Το να ξαπλώνετε σε πλάγια θέση επιτρέπει στο πεπτικό σύστημα να λειτουργεί καλύτερα σε σύγκριση με το να ξαπλώνετε ανάσκελα. Αυτό μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε λιγότερες καούρες, δυσκοιλιότητα και φούσκωμα.

Αλλά μπορεί ο ύπνος στο πλάι να προκαλέσει πόνο στους ώμους, τον αυχένα και το ισχίο;

Η σύντομη απάντηση είναι “ναι, μπορεί” αν δεν ξαπλώνετε σωστά. Το κλειδί για να αποφύγετε την ανάπτυξη πόνου στον ώμο, τον αυχένα ή το ισχίο είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό είδος μαξιλαριού.

Ένα κατάλληλο μαξιλάρι θα κρατήσει τη σπονδυλική σας στήλη σε ευθυγράμμιση και θα σας επιτρέψει να κατανέμετε σωστά το βάρος σας κατά μήκος της πλευράς του σώματός σας αντί να το εστιάζετε υπερβολικά σε μια περιοχή – όπως ο ώμος σας.

Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε ένα κακό μαξιλάρι που κρατάει το κεφάλι σας πολύ χαμηλά, τότε το υπερβολικό βάρος θα πέσει στον ώμο σας και θα μπορούσατε να αναπτύξετε πόνο εκεί.

Φυσικά, αν υπερδιορθώσετε και χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι ή μαξιλάρια που είναι πολύ ψηλά, τότε θα μπορούσε να σας προκαλέσει πόνο στον αυχένα σας.

Ιδανικά, θέλετε ένα καλό, σταθερό μαξιλάρι που να κρατάει το κεφάλι σας ίσιο σε ευθεία γραμμή με τους ώμους σας.

Εάν κοιμάστε στο πλάι και έχετε πόνο στον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη ή το ισχίο σας, υπάρχουν μαξιλάρια που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακουφιστείτε από τον πόνο αυτό.

Εδώ είναι 4 τύποι μαξιλαριών που μπορούν να βοηθήσουν τους πλευρικούς ύπνους να κοιμηθούν χωρίς πόνο

1. Σχηματισμένο αυχενικό μαξιλάρι αφρού μνήμης για πλευρικούς κοιμιστές (πόνος στον αυχένα)

Διαθέτοντας στρατηγικό εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το μαξιλάρι βοηθά στη στήριξη και την άνεση του κεφαλιού, του αυχένα και των ώμων σας – διατηρώντας τα όλα ευθυγραμμισμένα, ώστε η σπονδυλική σας στήλη να είναι επίπεδη και το βάρος σας ισομερώς κατανεμημένο.

Το μαξιλάρι είναι προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να τοποθετεί το κεφάλι σας σε φυσική θέση ύπνου και διαθέτει εσοχές που σας επιτρέπουν να βάζετε εύκολα το χέρι σας κάτω από το μαξιλάρι. Είναι ειδικά φτιαγμένο για να στηρίζει την περιοχή της πλάτης σας ανάμεσα στις ωμοπλάτες σας και για να αποφεύγεται η αδικαιολόγητη καταπόνηση του αυχένα.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το μαξιλάρι είναι ειδικά φτιαγμένο για να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε σε έναν αδιάκοπο ύπνο κάθε βράδυ!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε αυτό το μαξιλάρι

2. Ορθοπεδικό μαξιλάρι γόνατος για πλαγιοκοιμώμενους (πόνος στην πλάτη & στο ισχίο)

Τοποθετώντας αυτό το ορθοπεδικό μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατά σας ευθυγραμμίζετε τη σπονδυλική σας στήλη και ανακουφίζετε από τον πόνο στην πλάτη και το ισχίο.

Το συγκεκριμένο μαξιλάρι συνοδεύεται από έναν ιμάντα που το διατηρεί στη θέση του (είτε στο πάνω είτε στο κάτω μέρος του ποδιού σας) για απαλή στήριξη όταν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε θέση πλευρικού ύπνου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ψάχνετε πια στα σεντόνια για ένα χαμένο μαξιλάρι γόνατος, το μαξιλάρι γόνατος κινείται μαζί σας για να διατηρεί τους γοφούς και τη στάση του σώματός σας σε τέλεια ευθυγράμμιση, ώστε να αποφύγετε τα τσιμπημένα νεύρα, την ισχιαλγία και τους πρωινούς πόνους στις αρθρώσεις.

Με αυτό το μαξιλάρι, μπορείτε να σταματήσετε να ξυπνάτε με πονεμένη πλάτη!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε αυτό το μαξιλάρι

3. Τρίγωνο μαξιλάρι σφήνα για πλαγιοκοιμώμενους (πόνος στον αυχένα και τους ώμους)

Αυτό το μαξιλάρι τύπου σφήνας έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μεγαλύτερη στήριξη στον αυχένα και τους ώμους σας και πιο συγκεκριμένα επιτρέπει στο σώμα σας να πέσει σε μια τέλεια ουδέτερη θέση.

Ο ύπνος σε αυτή τη θέση θα βοηθήσει στη συνέχεια στη βελτίωση της κυκλοφορίας, στην ανακούφιση των σημείων πίεσης και στη μείωση της δυσκολίας στην αναπνοή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα οφέλη που σχετίζονται με τη χρήση αυτού του μαξιλαριού περιλαμβάνουν: μειωμένο ροχαλητό, μειωμένους πόνους στον αυχένα, μειωμένους πόνους στους ώμους, λιγότερη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και πολλά άλλα.

Ορισμένοι πρόσθετοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μαξιλάρι περιλαμβάνουν: για να κοιμάστε με κλίση για να βελτιώσετε την αναπνοή, για να γείρετε προς τα πίσω και να παρακολουθείτε τηλεόραση, για να το βάλετε κάτω από τα γόνατα για να αυξήσετε την κυκλοφορία στα πόδια και για να το βάλετε στην αγκαλιά σας για να κρατάτε ένα φορητό υπολογιστή ή ένα tablet.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε αυτό το μαξιλάρι

4. Μαξιλάρι εγκυμοσύνης για πλάγιο ύπνο για όλο το σώμα (όχι μόνο για την εγκυμοσύνη – Υποστηρίζει την πλάτη, τους γοφούς, τα γόνατα, τον αυχένα και το κεφάλι)

Αυτό το μαξιλάρι έχει σχεδιαστεί για να περιθάλπει και να στηρίζει ολόκληρο το σώμα σας, ώστε να μειώνει το στριφογύρισμα, να διατηρεί σε ευθυγράμμιση τον αυχένα, τους ώμους, την πλάτη και τους γοφούς σας και να εξασφαλίζει μια καλή ξεκούραση.

Το μαξιλάρι μπορεί εύκολα να διαμορφωθεί σε πολλαπλά σχήματαγια να παρέχει στήριξη όπου χρειάζεται – όπως για παράδειγμα για να ανυψώσει τα πόδια για να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι επίσης ιδανικό για ανάγνωση, παρακολούθηση τηλεόρασης, ξεκούραση, θηλασμό και άλλες δραστηριότητες.

Αυτό το μαξιλάρι σε σχήμα U μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει όλα τα άλλα μικρά μαξιλάρια στο κρεβάτι σας και να σας χαρίσει άνετο και υγιή ύπνο!

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε αυτό το μαξιλάρι

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουν όλα αυτά τα μαξιλάρια είναι ότι περιέχουν αφρό μνήμης!

Τα μαξιλάρια μπορούν να έρθουν με μια ποικιλία γεμισμάτων, όπως λατέξ, χνούδι, ίνες και αφρό μνήμης.

Για να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη νύχτα με τη νύχτα, συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον αφρό μνήμης.

Ο αφρός μνήμης με αργή επαναφορά προσφέρει άνεση και υποστήριξη για βέλτιστη τοποθέτηση στον ύπνο και επιστρέφει πάντα στην αρχική του μορφή ξανά και ξανά.

Μπορείτε να βασιστείτε στο ότι ο αφρός μνήμης δεν κρεμάει ή δεν λεπταίνει στη μέση, όπως κάνουν άλλα μαξιλάρια. Ο αφρός μνήμης δεν χάνει το σχήμα του – μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν για να παρέχει ώρες επί ωρών υποστήριξη.

Αποκτώντας το σωστό μαξιλάρι, με αφρό μνήμης, μπορείτε να εξασφαλίσετε ανώδυνες νύχτες ύπνου στο πλάι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Jessica
Τζέσικα Β.
Ήρωας της ευτυχίας των πελατών
Έχετε ερωτήσεις?
Η Βραβευμένη Υποστήριξη Πελατών Μας Είναι Εδώ Για Εσάς
Στείλτε μας email: [email protected]

Ιατρική Αποποίηση Ευθύνης


Οι ιατρικές καταστάσεις των ατόμων ποικίλλουν και η χρήση των προϊόντων μας δεν είναι εγγυημένα 100% αποτελεσματική για όλους.

Εάν αντιμετωπίζετε κλινική νόσο ή χρόνιο πόνο, συμβουλευτείτε το γιατρό σας για ιατρικές συμβουλές σχετικά με την ιατρική σας κατάσταση.

Οποιοδήποτε προϊόν με έκπτωση 20%
Η έκπτωσή σας λήγει σε:
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0