Ανθεκτικά Γάντια Ασφαλείας

Original price was: €29.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.97.

260 που αγοράστηκαν τον τελευταίο μήνα

Προσφορά!

Ανθεκτικά Γάντια Ασφαλείας

Original price was: €29.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.97.

130 που αγοράστηκαν τον τελευταίο μήνα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Τέρμα τα τυχαία τραύματα

Τα γάντια ασφαλείας Ortorex θα σας προσφέρουν απόλυτη προστασία από κοψίματα και γρατζουνιές. Θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας κατά τη διάρκεια των εργασιών, οδηγώντας σε καλύτερη απόδοση.

Προστατευτικά

Τα ανθεκτικά στα κοψίματα γάντια μας θα σώσουν τα χέρια σας από πληγές. Είναι ισχυρά και ανθεκτικά, εξασφαλίζοντας υψηλή αντοχή απέναντι σε αιχμηρά αντικείμενα.

Ελαστικά

Τα γάντια Ortorex θα διαμορφώσουν το σχήμα του χεριού σας για επιπλέον ευαισθησία.

Αναπνέουν

Το υλικό αφήνει τον αέρα να εισέλθει, εξασφαλίζοντας ότι τα χέρια σας είναι στεγνά κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης χρήσης. Πείτε αντίο στις ιδρωμένες παλάμες!

Οδηγός μεγέθους
SIZE LENGTH
cm inch
M 22 8.66
L 24 9.45
XL 26 10.24
4.74
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. S***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα γάντια προστατεύουν τα χέρια και τα δάχτυλα από κοψίματα όταν χειρίζεστε αιχμηρά εργαλεία. Παρόλα αυτά πρέπει να δίνεται προσοχή. Δεν προστατεύουν από το να ενεργείτε χαζά! Τους δίνω 5 αστέρια, με έχουν βοηθήσει πολύ.

  2. P****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ένα απαραίτητο εργαλείο για όποιον εργάζεται με αιχμηρά εργαλεία. Το επίπεδο 5 αντίστασης στα κοψίματα παρέχει εξαιρετική προστασία. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένος με την εφαρμογή. Τα γάντια είναι επίσης εύκολο να συντηρηθούν και να διατηρηθούν καθαρά. Αξίζουν την τιμή.

  3. K***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω κοπεί κατά λάθος πάρα πολλές φορές κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Αποφάσισα να παραγγείλω αυτά τα γάντια και είμαι έκπληκτη! Είναι τόσο άνετα και λειτουργούν πραγματικά καλά! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτά τα γάντια για την κουζίνα!

  4. W****s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Υπέροχα γάντια! Προσφέρουν εξαιρετική προστασία χωρίς να είναι ογκώδη. Αναπνέουν και είναι πολύ άνετα. Πλένονται καλά και στεγνώνουν γρήγορα, πράγμα που είναι πολύ βολικό! Θα τα αγοράσω ξανά!

  5. B***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τα γάντια είναι εξαιρετικά για το χειρισμό τραχιών και αιχμηρών υλικών και αντικειμένων. Έχουν εξαιρετική αντοχή στα κοψίματα και καλό κράτημα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να είναι πιο αναπνεύσιμα για μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης. Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος

  6. C****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η αντίσταση στα κοψίματα είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά τα γάντια μπορεί να φαίνονται λίγο χοντρά για πολύ λεπτομερείς εργασίες. Είναι ανθεκτικά και άνετα. Ακόμη και με αυτό το μικρό ζήτημα, αποτελούν μια καλή επένδυση.

  7. J***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τα γάντια εφαρμόζουν άνετα και παρέχουν εξαιρετική προστασία. Τώρα, μπορώ να κόβω, να τεμαχίζω και να κόβω χωρίς να ανησυχώ για τυχαία κοψίματα! Καθαρίζονται εύκολα, αλλά και πάλι θα αγοράσω περισσότερα από αυτά, αφού λερώνονται καθημερινά από το φαγητό

  8. T****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα γάντια είναι σωτήρια για τις εργασίες μου στην ξυλουργική. Το υλικό τους με κάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο όταν χρησιμοποιώ τα εργαλεία μου. Είναι άνετα για να τα φοράω για παρατεταμένες περιόδους. Επιπλέον, το κράτημα είναι φανταστικό. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  9. A***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα γάντια ήταν μια εξαιρετική προσθήκη στον εξοπλισμό κηπουρικής μου! Είναι ελαφριά και αναπνέουν, πράγμα που είναι ιδανικό για πολύωρη εργασία. Προσφέρουν ανώτερη αντίσταση στα κοψίματα, γεγονός που αποτρέπει τους τυχαίους τραυματισμούς. Ευχαριστώ!

  10. M****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα γάντια είναι εξαιρετικά για τα έργα μου DIY. Παρέχουν την απαραίτητη προστασία κατά την εργασία με αιχμηρά εργαλεία. Τα γάντια είναι αρκετά εύκαμπτα ώστε να επιτρέπουν λεπτομερή εργασία. Έχουν μειώσει σημαντικά τον αριθμό των μικροτραυματισμών που είχα συνηθίσει να παθαίνω.