Μανίκι Συμπίεσης Με Επένδυση Για Τον Αγκώνα

Original price was: €37.99.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.98.

Προσφορά!

Μανίκι Συμπίεσης Με Επένδυση Για Τον Αγκώνα

Original price was: €37.99.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.98.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Ενισχύστε την αποδοτικότητά σας με πρόσθετη στήριξη των βραχιόνων σας

Βελτιώστε την αθλητική σας απόδοση φορώντας το μανίκι αγκώνα Ortorex. Θα αποτρέψει τους τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αθλητισμό και θα αυξήσει την κινητικότητα του χεριού σας. Είναι απαραίτητο για όποιον θέλει να ενισχύσει την αντοχή κατά τη διάρκεια των σωματικών δραστηριοτήτων.

Αναπνεύσιμο

Το μανίκι συμπίεσης Ortorex θα κρατήσει το χέρι σας απαλλαγμένο από τον ιδρώτα, εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία φθοράς.

Αντιολισθητικό

Η ελαστική ζώνη στο πάνω μέρος του παρέχει ανώτερο κράτημα. Δεν θα αφήσει το στήριγμα να γλιστρήσει προς τα κάτω.

Ελαστικό

Αυτό το μανίκι προσφέρει άνετη εφαρμογή χωρίς να περιορίζει την κίνηση. Είναι άνετο για να φοριέται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Οδηγός μεγέθους
  • Για να μετρήσετε τον εαυτό σας:
  • 1. Σταθείτε όρθιοι με τα χέρια σας να κρέμονται φυσικά στα πλάγια.
  • 2. Ξεκινήστε τη μεζούρα από τους δικέφαλους και επεκτείνετε την μέχρι τον καρπό.
  • 3. Τυλίξτε την ταινία μέτρησης γύρω από το πληρέστερο σημείο των δικεφάλων σας.
  • 4. Τυλίξτε την ταινία μέτρησης γύρω από το στενότερο σημείο του καρπού πάνω από το οστό του καρπού.
Size Length Biceps Wrist
cm inch cm inch cm inch
M 40 15.75 25-33 9.84-12.99 13-21 5.12-8.27
L 41 16.14 27-35 10.63-13.78 15-23 5.91-9.06
XL 42 16.54 29-37 11.42-14.57 17-25 6.69-9.84
4.73
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. P***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Δροσερό, άνετο και προστατευτικό! Το μανίκι στηρίζει τον αγκώνα μου ανακουφίζοντας τον πόνο που ένιωθα από την πίεση που ασκούσε πάνω του. Μένει στη θέση του και δεν τυλίγεται. Θα το ξαναγοράσω.

  2. R***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρησιμοποιώ αυτό το μανίκι εδώ και μερικές εβδομάδες και έχει βοηθήσει πραγματικά με τον αγκώνα του τένις. Η συμπίεση είναι τέλεια και διατηρεί τον αγκώνα μου υποστηριγμένο. Είναι αρκετά άνετο για να το φοράω όλη μέρα. Το συνιστώ.

  3. J****s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η συμπίεση του μανικιού έχει σίγουρα βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος στον αγκώνα μου. Μπορώ σαφώς να αισθανθώ πόσο καλά βοηθά στη μείωση του πόνου. Η επένδυση είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

  4. M**e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το μανίκι είναι πολύ άνετο και δεν παρατηρώ σχεδόν καθόλου ότι το φοράω. Η επένδυση προστατεύει τον αγκώνα μου κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας, βοηθώντας την ανάρρωσή μου. Επίσης, το μέγεθος είναι τέλειο – δεν στενεύει αλλά παραμένει στη θέση του. Συνιστάται!

  5. T****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μου αρέσει αυτό το μανίκι, αλλά μερικές φορές ζεσταίνεται κατά την παρατεταμένη χρήση. Η εφαρμογή είναι καλή και η συμπίεση βοηθάει στον πόνο στον αγκώνα μου. Αν είχε καλύτερη διαπνοή, θα ήταν τέλειο. Παρόλα αυτά είναι μια αξιόλογη αγορά.

  6. M***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η συμπίεση είναι υπέροχη, αλλά το μαξιλάρι θα μπορούσε να είναι παχύτερο για επιπλέον απορρόφηση κραδασμών. Ταιριάζει καλά και δεν γλιστράει κατά τη διάρκεια των προπονήσεών μου. Είναι εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί και συνολικά, εξυπηρετεί το σκοπό του

  7. F****r (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το μανίκι είναι καλό αλλά είναι λίγο δύσκολο να το φορέσετε σωστά. Μόλις τοποθετηθεί στη θέση του, προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και απορρόφηση. Βοηθά στη μείωση του πόνου και αποτρέπει περαιτέρω τραυματισμούς. Το υλικό θα μπορούσε να είναι λίγο πιο διαπνέον, αλλά συνολικά είναι αποτελεσματικό.

  8. D***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το μανίκι με βοήθησε πολύ με τη θυλακίτιδα του αγκώνα μου. Η συμπίεση μειώνει το πρήξιμο και η παραγεμισμένη περιοχή παρέχει επιπλέον άνεση. Τοποθετείται εύκολα και εφαρμόζει καλά. Το υλικό είναι μαλακό αλλά και ανθεκτικό

  9. S****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ο γιατρός μου συνέστησε τη χρήση ενός μανικιού αγκώνα μετά από έναν πρόσφατο τραυματισμό. Επέλεξα αυτό και είμαι ενθουσιασμένη με την υποστήριξη που παρέχει. Το μαξιλαράκι μαλακώνει καλά τον αγκώνα μου, μειώνοντας τον πόνο ενώ θεραπεύομαι. Η συμπίεση βοηθάει και στο πρήξιμο. Δεν περιορίζει καθόλου την κίνησή μου. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

  10. R**e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτό το μανίκι είναι η ανθεκτικότητά του. Το χρησιμοποιώ εδώ και μήνες και εξακολουθεί να φαίνεται και να λειτουργεί σαν καινούργιο. Το υλικό είναι ανθεκτικό και η επένδυση δεν έχει ισοπεδωθεί καθόλου. Σωτήριο για τον αγκώνα μου