Πλωτό Ράφι Για Κάμερα Μωρού

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.98.

Προσφορά!

Πλωτό Ράφι Για Κάμερα Μωρού

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.98.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Τοποθετήστε το μόνιτορ του μωρού σας με ευκολία

Αποκτήστε καθαρή θέα του μικρού σας με το διακριτικό πλωτό ράφι της Ortorex. Προσφέρει μια βολική και ασφαλή θέση για την οθόνη παρακολούθησης μωρού σας. Ο συμπαγής σχεδιασμός του θα ταιριάξει με τη διακόσμησή σας και θα καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.

Υψηλή συμβατότητα

Αυτό το ράφι μπορεί να φιλοξενήσει ένα ευρύ φάσμα μόνιτορ για μωρά, ανεξάρτητα από τη μάρκα ή το μοντέλο.

Απλή εγκατάσταση

Το πλωτό ράφι της Ortorex συνοδεύεται από έναν ισχυρό αυτοκόλλητο ιμάντα, προσθέτοντας στην πρακτικότητά του. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε χωρίς εργαλεία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ανθεκτικό υλικό

Το ράφι μας θα συγκρατήσει το μόνιτορ μωρού χωρίς να λυγίσει ή να σπάσει. Εγγυάται την ασφαλή τοποθέτηση της πολύτιμης συσκευής σας.

4.79
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. F***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το ράφι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν για το δωμάτιο του μωρού μου. Κρατάει την κάμερα με ασφάλεια υπερυψωμένη και δεν χρειάστηκε να ανησυχώ για το τρύπημα των οπών. Είναι πολύ σταθερό και κρατάει την κάμερα με ασφάλεια. Φανταστικό προϊόν!

  2. P****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτό το ράφι για να κρατήσω την κάμερα του μωρού μου μακριά από το χέρι και λειτουργεί τέλεια. Είναι πολύ ισχυρό και κρατάει σταθερά την κάμερα. Η διαδικασία εγκατάστασης ήταν απλή και γρήγορη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την αγορά.

  3. M***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το πλωτό ράφι είναι σωτήριο για την τοποθέτηση της κάμερας του μωρού μου. Είναι πολύ ανθεκτικό και εύκολο στην εγκατάσταση. Η κάμερα παραμένει στη θέση της και μπορώ να βλέπω ολόκληρο το παχνί. Συνιστάται ανεπιφύλακτα σε όλους τους γονείς!

  4. L****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λειτουργεί τέλεια για να τοποθετήσετε την κάμερα στο παιδικό μας δωμάτιο! Η τρύπα για το καλώδιο τροφοδοσίας είναι μια ωραία πινελιά. Είναι ανθεκτικό και η κάμερα δεν κουνιέται όταν την μετακινείτε εξ αποστάσεως. Πρέπει να το έχετε αν χρησιμοποιείτε μόνιτορ για μωρά!

  5. N***k (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το πλωτό ράφι είναι αρκετά καλό για την τοποθέτηση της κάμερας μωρού στο παιδικό δωμάτιο. Η εγκατάσταση μου πήρε 30 δευτερόλεπτα. Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που το χρησιμοποιούμε και παραμένει στη θέση του με ασφάλεια.

  6. A***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το πλωτό ράφι είναι ωραίο και παρέχει ένα καλό σημείο θέασης για την κάμερα του μωρού μας. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η αυτοκόλλητη ταινία δεν κράτησε καλά στον βαμμένο τοίχο μας, οπότε έπρεπε να αγοράσουμε κάποια ισχυρότερη κόλλα.

  7. R****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρησιμοποιώ αυτό το πλωτό ράφι για την οθόνη παρακολούθησης του μωρού μου. Είναι τέλειο! Σούπερ εύκολο στη συναρμολόγηση, απλά κολλήστε το στον τοίχο. Δεν μετακινείται και λειτουργεί τέλεια με τα καλώδια

  8. M****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Σούπερ ανθεκτικό πλωτό ράφι. Έρχεται με αυτοκόλλητη ταινία η οποία αισθάνεται ασφαλής και ήταν εύκολο να εγκατασταθεί. Το ράφι φαίνεται υπέροχο και δένει με το χώρο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα

  9. S****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το προϊόν! Αυτό το πλωτό ράφι μας δίνει την τέλεια θέση για την κάμερα του μωρού μας και δεν καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο στην επιφάνεια. Είναι ανθεκτικό και εύκολο στην εγκατάσταση. Συνιστάται!

  10. E**a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για την κάμερα του μωρού μας. Διατηρεί την κάμερα ασφαλή και σε βέλτιστη θέση προβολής. Είναι πολύ ανθεκτικό και ο σχεδιασμός του είναι απαρατήρητος.