100 Τεμάχια Οδοντογλυφίδες Καθαρισμού Δοντιών Σε Σχήμα L

Original price was: €52.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.97.

Προσφορά!

100 Τεμάχια Οδοντογλυφίδες Καθαρισμού Δοντιών Σε Σχήμα L

Original price was: €52.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.97.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Επιτύχετε ολοκληρωμένο βούρτσισμα δοντιών

Πείτε αντίο στα οδοντικά προβλήματα με την μεσοδόντια βούρτσα Ortorex. Έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει δύσκολα σημεία με ευκολία. Θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε την πλάκα αποτελεσματικά και να βελτιώσετε την στοματική σας υγεία. Βελτιστοποιήστε την οδοντική σας υγιεινή σήμερα!

Αποτελεσματική
Χάρη στο μοναδικό σχήμα L, η βούρτσα μας μπορεί να φτάσει σε δύσκολα σημεία. Η τακτική χρήση μπορεί να αποτρέψει την ουλίτιδα, την τερηδόνα και την κακοσμία του στόματος.
Μαλακή
Οι μαλακές της τρίχες δεν θα βλάψουν τα ούλα σας. Αφαιρούν την βρωμιά και την πλάκα χωρίς να προκαλούν δυσφορία, κάνοντας την καθημερινή φροντίδα του στόματος μια εύκολη διαδικασία.
Βολική
Συμπαγής και ελαφριά, η μεσοδόντια βούρτσα Ortorex είναι εύκολη στη μεταφορά, ακόμη και όταν ταξιδεύετε. Μπορείτε να διατηρήσετε την στοματική σας υγιεινή όπου κι αν πάτε.
Ανθεκτική

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι ισχυρά, οπότε αυτές οι βούρτσες δεν θα σπάσουν εύκολα.

Αντιολισθητική

Η βούρτσα μας είναι άνετη στο κράτημα και στην κίνηση, οπότε θα έχετε καλό έλεγχο. Αυτό κάνει τη διαδικασία λιγότερο κουραστική και πιο αποτελεσματική.

Μακράς διάρκειας

Μια μόνο αγορά προσφέρει μακροχρόνια χρήση. Με ένα πακέτο 100 τεμαχίων, δεν θα ξεμείνετε γρήγορα από βούρτσες.

4.85
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 21 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. K***k (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω παρατηρήσει τεράστια διαφορά στην οδοντική μου υγεία από τότε που χρησιμοποιώ αυτές τις μεσοδόντιες βούρτσες. Καθαρίζουν σχολαστικά μεταξύ των δοντιών μου με ευκολία. Εύκολες στη χρήση. Εξαιρετική αξία για μακροπρόθεσμη υγιεινή.

  2. D****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ο υγιεινολόγος μου συνέστησε αυτές τις βούρτσες και λειτουργούν άψογα! Είναι καλές για χρήση μετά το βούρτσισμα για να αφαιρέσουν τυχόν υπολείμματα φαγητού μεταξύ των δοντιών μου. Διατηρούν τα δόντια και τα ούλα μου σε υγιή κατάσταση. Σίγουρα θα αγοράσω περισσότερες σε άλλα μεγέθη!

  3. R***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εξαιρετικά χρήσιμες για τη συντήρηση των σιδεράκια μου. Τώρα μπορώ να καθαρίζω εύκολα γύρω από τα στενά σημεία του ορθοδοντικού εξοπλισμού μου. Οι τρίχες έχουν τη σωστή σκληρότητα για να καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να πονάνε τα ούλα μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  4. M***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ο καθαρισμός γύρω από τα σιδεράκια μου ήταν μπελάς μέχρι που βρήκα αυτές τις μεσοδόντιες βούρτσες. Είναι τέλειες για να φτάνουν στα δύσκολα σημεία μεταξύ των δοντιών και γύρω από τα σιδεράκια. Οι τρίχες είναι απαλές και κάνουν εξαιρετική δουλειά στην απομάκρυνση των υπολειμμάτων.

  5. A***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι μικρές βούρτσες είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Τις λατρεύω. Είναι εξαιρετικές για να φτάνουν σε στενά σημεία των ούλων. Κάθε μία μπορεί να διαρκέσει αρκετές ημέρες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αγορά μου!

  6. H****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ως νέος χρήστης σιδεράκια, αυτές οι βούρτσες με έσωσαν από την αμηχανία του να τρώω στη δουλειά και να περπατάω με υπολείμματα τροφής κολλημένα στα δόντια μου! Λατρεύω το γεγονός ότι έχουν μικρά καπάκια για να τα προστατεύουν πριν μπουν στο στόμα μου.

  7. L***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Καλές μεσοδόντιες βούρτσες με χρήσιμο σχέδιο. Λειτουργούν πολύ καλά για σχολαστικό καθαρισμό. Νομίζω ότι θα ήταν πιο βολικές αν η λαβή ήταν μεγαλύτερη. Παρ’ όλα αυτά, κάνουν καλά τη δουλειά τους.

  8. A****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι βούρτσες είναι εξαιρετικές για τη φροντίδα των δοντιών μου. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει ακριβή καθαρισμό. Ένα μικρό μειονέκτημα είναι ότι ορισμένες τρίχες λυγίζουν εύκολα. Παρ’ όλα αυτά, το πακέτο των 100 τεμαχίων είναι πολύ οικονομικό και πρακτικό.

  9. B***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Δοκίμασα αυτές τις μεσοδόντιες βούρτσες με τη συμβουλή του οδοντιάτρου μου και λειτουργούν τέλεια. Ο σχεδιασμός είναι ευφυής και κάνει τον καθαρισμό μεταξύ των δοντιών πολύ απλό. Μου αρέσει επίσης ότι οι τρίχες είναι αρκετά απαλές για τα ευαίσθητα ούλα μου.

  10. J**k (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι βούρτσες είναι φανταστικές! Ταιριάζουν τέλεια μεταξύ των δοντιών μου και κάνουν εύκολη την αφαίρεση τυχόν παγιδευμένης τροφής. Το σχήμα L βοηθάει να φτάνω εύκολα στα πίσω δόντια. Το πακέτο των 100 τεμαχίων διαρκεί για πάντα.