Χαριτωμένη Αρκούδα Βαμβακερή Λαβή Μωρό Κάλτσες

Original price was: €49.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Προσφορά!

Χαριτωμένη Αρκούδα Βαμβακερή Λαβή Μωρό Κάλτσες

Original price was: €49.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Καταπραϋντική ζεστασιά για μικροσκοπικά ποδαράκια

Διατηρήστε το μωρό σας ζεστό με τις κάλτσες Ortorex με θέμα την αρκούδα! Έχουν υπέροχη αίσθηση στην αφή και δεν ερεθίζουν το ευαίσθητο δέρμα. Ζεστές και άνετες, θα προσφέρουν χαρά στο παιδί σας.

Αντιολισθητική σόλα

Αυτές οι βαμβακερές κάλτσες παρέχουν σταθερό κράτημα ακόμη και σε ολισθηρές επιφάνειες. Θα εξαλείψουν τον κίνδυνο γλιστρήματος ή πτώσης.

Χαριτωμένο σχέδιο

Οι εντυπωσιακές μας κάλτσες θα προσθέσουν στο αξιολάτρευτο ντύσιμο του παιδιού σας. Η γοητευτική τους εμφάνιση θα γοητεύσει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες.

Υλικό υψηλής ποιότητας

Κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, οι κάλτσες Ortorex προωθούν την κυκλοφορία του αέρα. Θα αποτρέψουν τη συσσώρευση υγρασίας, εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια του παιδιού είναι στεγνά και άνετα.

Οδηγός μεγέθους
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:
  • 1. Σταθείτε ξυπόλυτα με τη φτέρνα σας στον τοίχο.
  • 2. Τοποθετήστε έναν χάρακα στο πάτωμα παράλληλα με το πόδι με το άκρο του χάρακα στον τοίχο.
  • 3. Βρείτε το μήκος από τον τοίχο μέχρι το άκρο του μακρύτερου δακτύλου.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
S 2.5-5 1.5-4 18-20 10-12 3.94-4.72
M 5-6 4-5 20-22 12-13 4.72-5.12
4.88
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. J****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά είναι τέλεια. Δεν είναι στενά γύρω από τους αστραγάλους. Μου αρέσει που είναι αντιολισθητικά και ζεστά. Και το παιδί μου τα λάτρεψε, ειδικά για το σχέδιο!

  2. A****h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Όμορφες και μαλακές ζεστές κάλτσες! Ταιριάζουν τόσο καλά στο 5 μηνών μωρό μου. Σίγουρα θα τις ξαναγοράσω και θα τις συστήσω στους φίλους μου!

  3. P***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πήρα αυτές τις κάλτσες για να κρατήσω τα δάχτυλα των ποδιών του γιου μου ζεστά το χειμώνα, αφού τα πατώματα μας είναι αρκετά κρύα. Λειτουργούν καλά και κρατούν τα ποδαράκια του ζεστά! Οι λαβές έχουν παραμείνει ωραίες και γαντζωμένες μέσα από πολλά πλυσίματα

  4. B****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι κάλτσες με το σχέδιο της αρκούδας ήταν υπέροχες για τον μικρό μου. Είναι μαλακές και ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα του. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα διασκεδαστικά και φωτεινά χρώματα όμως, αλλά ο μικρός εξακολουθεί να τις αγαπάει

  5. S****s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές είναι οι πιο χαριτωμένες κάλτσες που έχουμε αγοράσει για το μικρό μας παιδί. Ταιριάζουν τέλεια και το σχέδιο με την αρκούδα είναι σούπερ αξιολάτρευτο. Αξίζουν πολύ τα χρήματα!

  6. C**l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι κάλτσες είναι φανταστικές. Το κράτημα στο κάτω μέρος είναι ακριβώς σωστό και το υλικό είναι εξαιρετικά μαλακό. Τα ποδαράκια του μικρού μου είναι πάντα άνετα και ζεστά!

  7. D****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Απολύτως αξιολάτρευτες! Μαλακές, άνετες και η μικρή μου φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το σχέδιο με την αρκούδα. Η ποιότητα είναι κορυφαία και έχουν παραμείνει άθικτα ακόμα και μετά από πολλαπλά πλυσίματα.

  8. V***v (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τόσο υπέροχες κάλτσες! Το πρόσωπο της αρκούδας είναι αξιολάτρευτο και η ποιότητα του υλικού είναι εντυπωσιακή. Το αισθάνεστε ανθεκτικό και απαλό στο δέρμα του μωρού. Συνιστάται!

  9. A***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτές οι κάλτσες είναι τέλειες για το μικρό μου ερπετό. Είναι εξαιρετικά μαλακές και χαριτωμένες. Τα πόδια του γιου μου παραμένουν ζεστά και οι λαβές κάνουν εξαιρετική δουλειά για να τον κρατούν σταθερό καθώς μαθαίνει να περπατάει.

  10. R***l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω αυτές τις κάλτσες! Δοκιμάσαμε άλλες μάρκες κάλτσες με λαβές, αλλά το μικρό μας παιδί εξακολουθούσε να γλιστράει στις περισσότερες από αυτές. Αυτές είναι ωραίες και χοντρές και το υλικό είναι αρκετά καλό. Πολλές λαβές από τζελ από κάτω!