Χειμερινή Παχιά Κουβέρτα Με Πούπουλα

209.99259.97

Προσφορά!

Χειμερινή Παχιά Κουβέρτα Με Πούπουλα

209.99259.97

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Μην αφήνετε την ψύχρα να διαταράξει τον ύπνο σας

Η χοντρή κουβέρτα Ortorex είναι η λύση σας για τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η απαλή υφή της προσφέρει απαράμιλλη άνεση, υποσχόμενη έναν βαθύ, ξεκούραστο ύπνο. Τυλιχτείτε μέσα της και απολαύστε τη ζεστή αίσθηση που σας προσφέρει!

Ζεστή

Η κουβέρτα μας έχει σχεδιαστεί για να παγιδεύει τη θερμότητα κοντά στο σώμα σας, προσφέροντας εξαιρετική μόνωση. Η πυκνότητα του υλικού της σας προσφέρει ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς.

Αναπνέει

Παρά το πάχος της, η κουβέρτα Ortorex προάγει την ενεργή κυκλοφορία του αέρα. Εγγυάται έναν άνετο ύπνο χωρίς ιδρώτα. Το ποιοτικό ύφασμα θα αποτρέψει επίσης τυχόν δυσάρεστες οσμές.

Ανθεκτική

Αυτή η κουβέρτα αντέχει στο τακτικό πλύσιμο και στη συνεχή χρήση. Θα σας εξυπηρετήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χάσει τα αρχικά της χαρακτηριστικά.

Οδηγός μεγέθους
Size Length Width
cm inch cm inch
S 200 78.74 150 59.06
M 220 86.61 180 70.87
L 230 90.55 200 78.74
4.85
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. E**n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η κουβέρτα είναι τεράστια και πολύ, πολύ χνουδωτή! Αισθάνομαι σαν να βρίσκομαι στο σύννεφο. Κρυώνω πάντα, οπότε είναι τέλειο για μένα, πολύ ζεστό και αναπνέει, με κρατάει ζεστή αλλά όχι ιδρωμένη.

  2. J****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η κουβέρτα δεν είναι βαριά αλλά αρκετά ζεστή, ελαφριά και αέρινη, την αγαπώ! Αν ψάχνετε για μια πραγματικά καλοφτιαγμένη, αναπνεύσιμη, αλλά ζεστή πουπουλένια κουβέρτα, αυτή είναι!

  3. I***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τέλεια ποσότητα μόνωσης χωρίς να αισθάνεται πολύ βαριά. Είναι πολύ αναπνεύσιμο και σας επιτρέπει να κοιμάστε άνετα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

  4. S****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εκπληκτικά άνετο. Ήξερα ότι θα ήταν ζεστό, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσο μαλακό και βελούδινο. Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη και χαρούμενη με αυτή την αγορά.

  5. R****l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η κουβέρτα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είναι παχιά και ζεστή και δεν ρίχνει φτερά παντού. Ειλικρινά, ξεπερνάει όλες τις άλλες κουβέρτες που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Αυτή είναι η πραγματική συμφωνία.

  6. D***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω το πόσο χνουδωτή και παχιά είναι αυτή η κουβέρτα. Πραγματικά αισθάνομαι σαν να είμαι τυλιγμένη σε ένα σύννεφο. Η πουπουλένια γέμιση κάνει καταπληκτική δουλειά στο να με κρατάει ζεστή καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σίγουρα αξίζει να την αγοράσετε!

  7. E***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Θα συνιστούσα αυτή την κουβέρτα σε όποιον ψάχνει για απίστευτη ζεστασιά και άνεση Λατρεύω το πόσο αφράτη και φιλόξενη φαίνεται στο κρεβάτι μου. Φροντίζει πραγματικά να μην αισθάνεστε το κρύο!

  8. S***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η υφή αυτής της κουβέρτας είναι τόσο καλή. Είναι βελούδινη και απαλή και η γέμιση με πούπουλα απλά προσθέτει στην πολυτελή αίσθηση της. Οι κρύες νύχτες του χειμώνα είναι πολύ καλύτερες με αυτή, σας το υπόσχομαι!

  9. T**a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρησιμοποιώντας αυτή την κουβέρτα αισθάνεστε σαν να σας αγκαλιάζει ένα γιγαντιαίο ζαχαρωτό! Ο παράγοντας της άνεσής της βρίσκεται σε ένα εντελώς άλλο επίπεδο. Επιπλέον, κάνει το δωμάτιό μου να αισθάνεται πολύ πιο ζεστό.

  10. L****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η κουβέρτα σας κρατάει πραγματικά ζεστή τη νύχτα. Είναι αφράτη και ωραία αφού την ξεφουσκώσετε και την αφήσετε να φουσκώσει για μερικές ώρες! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!