Γυναικείο Ανοιχτό Top Για Γιόγκα Προπόνηση Με Πλάτη

Original price was: €44.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €29.97.

Προσφορά!

Γυναικείο Ανοιχτό Top Για Γιόγκα Προπόνηση Με Πλάτη

Original price was: €44.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €29.97.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Δείξτε υπέροχη ακόμα και κατά τη διάρκεια της προπόνησης

Πετύχετε υψηλό επίπεδο άνεσης φορώντας το crop top της Ortorex. Τα αφαιρούμενα μαξιλαράκια του θα ανασηκώσουν το στήθος σας και θα το κρατήσουν σταθερό. Με ελάχιστους περισπασμούς, μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα και να βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Υψηλή ελαστικότητα

Αυτό το αθλητικό τοπ επιτρέπει ένα ελεύθερο εύρος κινήσεων, αυξάνοντας την κινητικότητά σας κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Γρήγορο στέγνωμα

Το υλικό που χρησιμοποιείται εγγυάται αδιάκοπη φρεσκάδα. Μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στην άσκησή σας χωρίς να ανησυχείτε για τον ιδρώτα.

Κομψός σχεδιασμός

Το ανοιχτό μπλουζάκι Ortorex θα απογειώσει την εμφάνισή σας κατά την προπόνηση και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Οδηγός μεγέθους
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ:
  • 1. Σταθείτε ίσια με τα χέρια σας να κρέμονται φυσικά από τα πλευρά σας.
  • 2. Ξεκινήστε τη μεζούρα από το ψηλότερο σημείο του ώμου και επεκτείνετε τη μέχρι τη μέση.
  • 3. Τυλίξτε τη μεζούρα γύρω από το πιο γεμάτο μέρος του μπούστου σας.
  • 4. Τοποθετήστε τη μεζούρα στο σημείο που ξεκινά το μανίκι και επεκτείνετε την προς τα κάτω μέχρι το στρίφωμα που θέλετε.
SIZE LENGTH BUST SLEEVE
cm inch cm inch cm inch
S 32.5 12.79 74 29.13 13 5.12
M 33.5 13.19 78 30.71 14 5.51
L 34.5 13.58 82 32.28 15 5.91
4.87
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. S***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζει αυτό το τοπ – άνετο αλλά όχι πολύ στενό. Η ποιότητα του υφάσματος είναι εντυπωσιακή και πολύ ανθεκτική. Μια εξαιρετική επένδυση για όποιον ψάχνει για υψηλής ποιότητας ρούχα προπόνησης!

  2. S****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω απόλυτα αυτό το μπλουζάκι προπόνησης! Το ενσωματωμένο σουτιέν παρέχει μεγάλη υποστήριξη, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για ένα επιπλέον αθλητικό σουτιέν. Το υλικό είναι απίστευτα μαλακό και αισθάνομαι υπέροχα στο δέρμα μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  3. H****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η μπλούζα είναι ενισχυμένη, οπότε δεν χρειάζομαι σουτιέν από κάτω. Η ποιότητα είναι πολύ καλή και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το προϊόν. Είναι λίγο πιο κοντό από ό,τι περίμενα, αλλά δεν έχω πρόβλημα με τις κοντές μπλούζες. Θα το αγόραζα ξανά

  4. P***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είχα ένα παρόμοιο τοπ στο παρελθόν, αλλά ήταν απίστευτα άβολο και περιοριστικό. Αυτό, όμως, εφαρμόζει σαν όνειρο και δεν σκαλώνει καθόλου στο δέρμα μου. Το υλικό είναι μαλακό και εύκαμπτο. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

  5. J****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Καταπληκτική ποιότητα! Το ύφασμα είναι εξαιρετικά μαλακό. Εύκολο να το φορέσετε και είναι επίσης σούπερ κομψό. Αληθινό στο μέγεθος και προσφέρει καλή υποστήριξη για τις προπονήσεις μου. Πραγματικά χαρούμενος για αυτή την αγορά!

  6. N***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτό το τοπ για τις προπονήσεις μου και δεν με απογοήτευσε! Ο ανοιχτός σχεδιασμός στην πλάτη είναι τέλειος για εξαερισμό. Είναι η επιλογή μου για κάθε προπόνηση και είναι εύκολο να συνδυαστεί με οποιοδήποτε κολάν ή σορτς

  7. L***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η μπλούζα είναι απίστευτα άνετη και ιδανική για την πρακτική της γιόγκα! Το ύφασμα είναι απαλό στο δέρμα. Κινείται μαζί μου κατά τη διάρκεια των στάσεών μου, χωρίς ποτέ να περιορίζει καμία κίνηση. Έχω επίσης λάβει πάρα πολλά κομπλιμέντα για την εμφάνισή του!

  8. T****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το crop top είναι πραγματικά κομψό και άνετο. Ωστόσο, της έδωσα τέσσερα αστέρια επειδή έχει την τάση να ανεβαίνει κατά τη διάρκεια ορισμένων κινήσεων. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι λίγο αμήχανη, καθώς ανησυχώ μήπως εκθέσω περισσότερο από όσο θα ήθελα. Είναι ιδανικό για γιόγκα και λιγότερο έντονες δραστηριότητες, αλλά θα ήμουν προσεκτική να το φορέσω για προπονήσεις υψηλής ενέργειας.

  9. C****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω την άνεση και την εφαρμογή αυτής της μπλούζας. Είναι ιδανικό για να γυμνάζεστε και να παραμένετε δροσεροί. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το ύφασμα είναι ευαίσθητο και μπορεί να κολλήσει εύκολα, οπότε να είστε προσεκτικοί όταν πλένετε.

  10. D***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτό το τοπ για τα μαθήματα χορού μου και είναι τέλειο! Επιτρέπει ένα πλήρες εύρος κινήσεων και είναι εξαιρετικά άνετο. Το ύφασμα είναι πολύ διαπνέον, ώστε να μην υπερθερμαίνομαι. Σίγουρα θα αγοράσω άλλο ένα!!!