2 Τεμάχια Διαχωριστικά Δακτύλων Μεταταρσίων Μαξιλαράκια

Original price was: €29.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.97.

Προσφορά!

2 Τεμάχια Διαχωριστικά Δακτύλων Μεταταρσίων Μαξιλαράκια

Original price was: €29.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14.97.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Υγιή πόδια - ευτυχισμένος εσύ

Με τα επιθέματα μεταταρσίων της Ortorex, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τα συνήθη προβλήματα των ποδιών. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική υποστήριξη, ενισχύοντας την άνεση στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Απολαύστε το περπάτημα, το τρέξιμο ή την ορθοστασία για πολλές ώρες χωρίς να ανησυχείτε.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ
Διαχωρίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών, τα μαξιλαράκια μας αποτρέπουν την επιβλαβή τριβή που μπορεί να οδηγήσει σε φουσκάλες και κάλους.
ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ
Τα επιθέματα μεταταρσίου της Ortorex είναι μαλακά και ελαστικά. Θα μειώσουν τον πόνο και την κόπωση που προκαλούνται από το παρατεταμένο περπάτημα ή την ορθοστασία.
ΣΩΣΤΉ ΕΥΘΥΓΡΆΜΜΙΣΗ
Αυτά τα μαξιλαράκια σιλικόνης θα διατηρήσουν τα δάχτυλα των ποδιών σας στη φυσική τους θέση. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ισορροπία σας και να περπατάτε πιο άνετα.
Αναπνέει

Τα διαχωριστικά των δακτύλων των ποδιών μας είναι κατασκευασμένα με οπές αέρα. Τα πόδια σας θα παραμένουν στεγνά όλη την ημέρα.

Ελαστικοί

Τα μαξιλαράκια σιλικόνης Ortorex έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν σε κάθε μέγεθος ποδιού.

Ανθεκτικό

Κατασκευασμένα για να αντέχουν, αυτά τα μαξιλαράκια θα αντέξουν στη φθορά ακόμα και με συνεχή χρήση.

4.71
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. A***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι έκπληκτος από την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα αυτών των μαξιλαριών! Βοηθούν πραγματικά στην ανακούφιση από την ταλαιπωρία. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά αξίζει απόλυτα τον κόπο!

  2. L****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω αυτά τα μαξιλαράκια μεταταρσίου! Το μαξιλάρι είναι τέλειο και είναι επίσης αρκετά άνετα. Έχουν την τάση να γλιστρούν μερικές φορές, αλλά η χρήση κάλτσας βοηθάει. Ένα καλό προϊόν!

  3. C***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εξαιρετικό προϊόν για τον πόνο στα πόδια. Αυτά τα διαχωριστικά για τα δάχτυλα των ποδιών παρέχουν τεράστια ανακούφιση. Ωστόσο, το υλικό σιλικόνης κάνει τα πόδια μου λίγο ιδρωμένα.

  4. P****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εργάζομαι πολλές ώρες στα πόδια μου και έχω συχνά πόνο στα μετατάρσια. Αυτά τα μαξιλαράκια ήταν μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Προσφέρουν επαρκή στήριξη και ανακουφίζουν από τον παλλόμενο πόνο. Άνετα και αποτελεσματικά!

  5. W****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα μαξιλαράκια μεταταρσίων έχουν βοηθήσει πολύ. Προσφέρουν τέλεια απορρόφηση στα πόδια μου, μειώνοντας σημαντικά τον πόνο. Τώρα μπορώ να περπατάω πιο άνετα χωρίς να ανησυχώ για τους κάλους. Ευχαριστώ.

  6. F***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ιδανικά για την ανακούφιση από τον πόνο στα πόδια. Αυτά τα μαξιλαράκια είναι μαλακά και αντέχουν πολλές ώρες χρήσης. Τα πόδια μου δεν πονάνε πλέον κατά τη διάρκεια των καθημερινών μου περιπάτων. Συνιστάται!

  7. N****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ήμουν αρχικά επιφυλακτική, αλλά αυτά τα διαχωριστικά δακτύλων βελτίωσαν σημαντικά το πρόβλημά μου. Προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τον μακροχρόνιο πόνο στο κότσι. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά το προϊόν!

  8. I***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μεγάλη αγορά. Παρατήρησα ότι τα πόδια μου είναι πιο λεία, αφού το δέρμα μου δεν τρίβεται στα παπούτσια. Καταπληκτικό προϊόν για όλα τα προβλήματα των ποδιών. Μπορώ να το συστήσω ανεπιφύλακτα!

  9. H***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτά τα διαχωριστικά για τα δάχτυλα των ποδιών λόγω των σφυροδακτύλων και στα δύο πόδια. Το κάτω μέρος μπαίνει κάτω από το πόδι μου και μένουν πάνω και δεν βγαίνουν. Επίσης, πλένονται και δεν διαχωρίζονται.

  10. S****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τα πήρα για την ηλικιωμένη μητέρα μου που πονούσε πολύ από τους κάλους και στα δύο πόδια. Σχεδόν αμέσως της έδωσαν κάποια ανακούφιση. Οι κάλους της είναι μικρότεροι και δεν είναι πλέον κόκκινοι από το συνεχές τρίψιμο.