Γυναικεία Κορδόνια Αθλητικά Παπούτσια Που Αναπνέουν

Original price was: €69.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.97.

Προσφορά!

Γυναικεία Κορδόνια Αθλητικά Παπούτσια Που Αναπνέουν

Original price was: €69.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.97.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Ενισχύστε το στυλ σας, ανεβάστε την άνεσή σας

Τα αθλητικά παπούτσια με κορδόνια της Ortorex αποτελούν ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Είναι ελαφριά, αναπνέουν και δεν περιορίζουν. Η ευελιξία τους τα καθιστά μια απαραίτητη προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Επιπλέον, ο στιβαρός σχεδιασμός τους εγγυάται μακροχρόνια χρήση.

Ελαφριά
Τα διχτυωτά αθλητικά μας παπούτσια θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι φοράτε οτιδήποτε στα πόδια σας. Δεν θα κουραστείτε ακόμα και μετά το περπάτημα όλη μέρα. Τα διχτυωτά μας αθλητικά παπούτσια θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι φοράτε κάτι στα πόδια σας. Δεν θα κουραστείτε ακόμα και μετά από περπάτημα όλη την ημέρα.
Ανθεκτικός
Χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και τις ισχυρές ραφές, αυτά τα αθλητικά παπούτσια είναι ανθεκτικά στο σχίσιμο και τη φθορά. Θα διατηρήσουν τη λειτουργία και την εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.
Ευέλικτα
Τα αθλητικά παπούτσια Ortorex θα προσαρμοστούν σε κάθε σας βήμα, επιτρέποντας την εύκολη μετακίνηση. Δεν θα επιβαρύνουν τα πόδια σας ούτε θα προκαλέσουν πόνο κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης. Τα αθλητικά παπούτσια Ortorex θα προσαρμόζονται σε κάθε σας βήμα, επιτρέποντας την εύκολη μετακίνηση. Δεν θα επιβαρύνουν τα πόδια σας και δεν θα προκαλέσουν πόνο κατά την παρατεταμένη χρήση.
Υφάσματα από πλέγμα

Αυτά τα αθλητικά παπούτσια προωθούν την ενεργή κυκλοφορία του αέρα, μειώνοντας τη συσσώρευση ιδρώτα. Θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα πόδια σας υγιή και χωρίς οσμές.

Παχιά σόλα

Τα αθλητικά μας παπούτσια με κορδόνια θα ελαχιστοποιήσουν την καταπόνηση των ποδιών και των αρθρώσεών σας. Παρέχουν διαρκή άνεση και αποτρέπουν την κόπωση κατά τη διάρκεια μακρόχρονου περπατήματος.

Κομψός σχεδιασμός

Τα causal sneakers της Ortorex θα αποτελέσουν μια τέλεια προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σας. Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός τους θα συμπληρώσει κάθε ντύσιμο και θα σας κάνει να δείχνετε πιο μοντέρνα και σύγχρονη.

Οδηγός μεγέθους
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:
  • 1. Σταθείτε ξυπόλητα με τη φτέρνα σας στον τοίχο.
  • 2. Τοποθετήστε έναν χάρακα στο πάτωμα παράλληλα με το πόδι σας με το άκρο του χάρακα στον τοίχο.
  • 3. Βρείτε το μήκος από τον τοίχο μέχρι το τέλος του μακρύτερου δακτύλου σας.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04
4.87
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 16 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. A*****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα παπούτσια είναι πραγματικά τόσο άνετα που με ξετρελαίνουν! Είναι χαριτωμένα, λειτουργικά και τέλεια για μεγάλες βόλτες! Πολύ κομψά και ελαφριά. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα

  2. L***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ανησύχησα όταν τα παρήγγειλα, αλλά στην πραγματικότητα μου αρέσουν πολύ αυτά τα αθλητικά παπούτσια. Ταιριάζουν τέλεια. Ωραία και άνετα, αλλά όχι σφιχτά στα δάχτυλα των ποδιών μου. Τα πήρα για γενική αθλητική χρήση και νομίζω ότι θα κάνουν μια χαρά.

  3. J***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά είναι τα πιο ελαφριά παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ. Είναι πολύ άνετα και δεν είχαν περίοδο εγκλιματισμού για μένα, απλά καλή ποιότητα περπατήματος από την πρώτη στιγμή!

  4. S***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτά τα αθλητικά παπούτσια για να πάω στο γυμναστήριο και είναι τόσο άνετα που νιώθεις σαν να περπατάς πάνω σε σύννεφα! Το καλύτερο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που κυκλοφορούν στην αγορά! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!!!

  5. E***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα αθλητικά παπούτσια έχουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Το ύφασμα που αναπνέει κρατάει τα πόδια μου φρέσκα ακόμα και μετά από μια κουραστική μέρα. Είναι ελαφριά και πολύ άνετα. Σκοπεύω να αγοράσω και άλλο ζευγάρι!

  6. K***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγόρασα αυτά τα παπούτσια για τη δουλειά. Είναι υπέροχα! Τα πόδια μου δεν πονάνε ποτέ και πλένονται πολύ εύκολα! Έχω λάβει πολλά κομπλιμέντα γι’ αυτά!

  7. L*****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω το γεγονός ότι τα αθλητικά παπούτσια εφαρμόζουν ακριβώς όπως ένα ζευγάρι κάλτσες. Είναι πολύ άνετα με μια καλή ποσότητα υποστήριξης. Θα πάρω και άλλα χρώματα. Περπατάω πολύ στη δουλειά μου και αυτά είναι άνετα για αυτό.

  8. H****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Συνεχώς σε αναζήτηση για άνετα παπούτσια, έπεσα πάνω σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια. Η αντικραδασμική προστασία είναι πρώτης τάξεως, είναι απίστευτα ελαφριά και τόσο αναπνέουν. Τα χρησιμοποιώ για περπάτημα και δεν μπορώ να τα συστήσω αρκετά!

  9. J**n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω αυτά τα παπούτσια! Απλά εύχομαι να είχαν λίγο περισσότερη στήριξη στην καμάρα. Αλλά μου αρέσει που είναι αναπνεύσιμα και ελαφριά. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση ή για τρέξιμο

  10. P***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τα αθλητικά παπούτσια είναι υπέροχα και απίστευτα αναπνέουν, πράγμα που είναι ωραίο. Ωστόσο, τα κορδόνια είναι λίγο μακρύτερα από ό,τι χρειάζεται. Αλλά αυτό δεν επηρεάζει τη συνολική απόδοση των παπουτσιών που είναι εξαιρετική.