Γυναικεία Σανδάλια Φλατ Ζελέ

Original price was: €59.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €29.98.

Προσφορά!

Γυναικεία Σανδάλια Φλατ Ζελέ

Original price was: €59.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €29.98.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Ο τέλειος συνδυασμός ποιότητας και απλότητας

Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, τα σανδάλια Ortorex θα κάνουν τα πόδια σας ευτυχισμένα. Δεν θα σας βαραίνουν και δεν θα προκαλούν φουσκάλες μετά από πολύωρη χρήση. Αυτές οι παντόφλες εξαλείφουν επίσης την ανάγκη για χρονοβόρες αγκράφες ή ιμάντες. Φορέστε τα και απολαύστε κάθε σας βήμα!

Ελαφριά

Τα σανδάλια μας εγγυώνται μια άνετη και αβίαστη εμπειρία περπατήματος. Μετακινηθείτε με ευκολία και ευελιξία, είτε βρίσκεστε στην παραλία, είτε στην πισίνα, είτε στις δουλειές σας.

Ευέλικτο

Τα σανδάλια ζελέ Ortorex προσαρμόζονται σε κάθε σας βήμα, προωθώντας τη φυσική κίνηση του ποδιού. Θα μπορείτε να περπατάτε για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς να κουράζεστε.

Ανθεκτικό

Τα ποιοτικά υλικά κάνουν αυτά τα πλακέ σανδάλια να αντέχουν στην καθημερινή φθορά. Θα διατηρήσουν την εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.

Οδηγός μεγέθους
  • Για να μετρήσετε τα πόδια σας για τα παπούτσια:
  • 1. Σταθείτε με τα γυμνά σας πόδια με τη φτέρνα σας στον τοίχο.
  • 2. Τοποθετήστε έναν χάρακα στο πάτωμα παράλληλα με το πόδι σας, με το άκρο του χάρακα προς τον τοίχο.
  • 3. Βρείτε το μήκος από τον τοίχο μέχρι το άκρο του μακρύτερου δαχτύλου του ποδιού σας.
size us uk eu foot length
cm inch
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04
4.79
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. C****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά είναι μια απόλυτη απόλαυση! Είναι μοντέρνα και λειτουργικά. Οι ιμάντες κρατούν καλά και δεν αφήνουν σημάδια από γδαρσίματα, καθιστώντας τα πρακτικά για μεγάλη διάρκεια χρήσης. Συνιστάται!

  2. K****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι πολύ έκπληκτη από το επίπεδο άνεσης αυτών των σανδαλιών ζελέ. Στη δουλειά, στα ψώνια ή στις συγκεντρώσεις, μπορούν να φορεθούν οπουδήποτε χωρίς να προκαλέσουν δυσφορία. Αξίζουν 5 αστέρια!

  3. A***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Περνάω πολύ χρόνο στην παραλία και αυτά τα σανδάλια είναι απλά τέλεια για αυτό. Είναι φιλικά προς το νερό και καθαρίζονται εύκολα. Τα λατρεύω!

  4. N****i (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα σανδάλια είναι απίστευτα κομψά και άνετα. Οι ιμάντες είναι μαλακοί και εύκαμπτοι, προσαρμόζοντας διαφορετικά σχήματα ποδιών. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να καθαριστούν. Είμαι ερωτευμένη μαζί τους!

  5. A****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα σανδάλια ζελέ ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου. Είναι εύκολο να τα φορέσετε και να τα βγάλετε. Το χρώμα δεν φαίνεται να ξεθωριάζει με την πάροδο του χρόνου. Συνολικά, εξαιρετική αγορά!

  6. C***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά φαίνονται ακριβώς όπως διαφημίζονται. Είναι καλής ποιότητας και πολύ άνετα και καλής ποιότητας, αλλά προσέξτε αν έχετε φαρδιά πόδια. Θα αγοράσω περισσότερα χρώματα!

  7. M****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μερικές φορές τα πλαστικά παπούτσια μπορεί να είναι περιοριστικά και να δημιουργούν φουσκάλες. Δεν το βρίσκω αυτό να συμβαίνει με αυτά τα παπούτσια. Είναι μάλλον άνετα και δεν προκαλούν δυσφορία, πράγμα που είναι η βασική μου προτεραιότητα. Θα τα συνιστούσα.

  8. T***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η ποιότητα είναι εξαιρετική και τα παπούτσια είναι τόσο χαριτωμένα! Λατρεύω το γεγονός ότι μπορώ να τα φορέσω με οποιοδήποτε ρούχο και ταιριάζουν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την αγορά μου, ευχαριστώ!

  9. L***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα σανδάλια αναπνέουν και επιτρέπουν στα πόδια σας να κινούνται ελεύθερα. Ιδανικά για γυναίκες όλων των ηλικιών. Είναι ελαφριά και σίγουρα αξίζει να πληρώσετε γι’ αυτά.

  10. P****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα σανδάλια ζελέ είναι πολύ καλά. Φαίνονται πολύ χαριτωμένα αλλά προσφέρουν επίσης υποστήριξη. Η σόλα είναι ανθεκτική και είναι πολύ πιο ανθεκτικά από ό,τι φαίνονται. Ευχαριστώ!