Παιδική Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Σε Σχήμα U

Original price was: €69.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.98.

Προσφορά!

Παιδική Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Σε Σχήμα U

Original price was: €69.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.98.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Κάντε την ώρα του βουρτσίσματος μια απόλαυση για το παιδί σας

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Ortorex θα μετατρέψει την οδοντιατρική φροντίδα σε παιχνιδάκι. Καθαρίζει σχολαστικά κάθε γωνιά, παρέχοντας πλήρη στοματική υγιεινή. Χάρη στον αξιολάτρευτο σχεδιασμό της, το μικρό σας θα ανυπομονεί να τη χρησιμοποιεί. Αυτή η υπέροχη οδοντόβουρτσα θα σας βοηθήσει να εμφυσήσετε στο παιδί σας δια βίου συνήθειες υγείας!

Αποτελεσματική
Η μοναδική μας οδοντόβουρτσα σε σχήμα U προσφέρει σχολαστικό καθαρισμό σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ρυθμιζόμενη
Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Ortorex προσφέρει τρεις λειτουργίες: απαλός καθαρισμός, βαθύς καθαρισμός και μασάζ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στην άνεση και τις προσωπικές ανάγκες του παιδιού σας.
Μαλακή
Αυτή η οδοντόβουρτσα δεν προκαλεί καμία βλάβη στα αναπτυσσόμενα δόντια και ούλα του παιδιού.
Λειτουργία αποστείρωσης

Αυτή η λειτουργία διατηρεί την οδοντόβουρτσα απαλλαγμένη από επιβλαβή βακτήρια, συμβάλλοντας στη στοματική υγεία του παιδιού.

Χαριτωμένος σχεδιασμός

Η ελκυστική εμφάνιση θα ενθαρρύνει τα παιδιά να βουρτσίζουν τακτικά τα δόντια τους. Συμβάλλει στην προώθηση των οδοντικών συνηθειών από τη νεαρή ηλικία.

Αδιάβροχα υλικά

Η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Ortorex είναι ασφαλής για χρήση κατά τη διάρκεια του μπάνιου.

Περισσότεροι λόγοι για να αγαπήσετε το προϊόν μας
Εργονομικός Σχεδιασμός
Εύκολο Στη Χρήση
Ανθεκτική
Μεγάλη Διάρκεια Ζωής Της Μπαταρίας
Προδιαγραφές
Ονομαστική τάση:
3.2-3.7W
Ονομαστική ισχύς:
<5W
Αδιάβροχο:
IPX7
4.83
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 24 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. L***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ο παιδοδοντίατρος μας συνέστησε την οδοντόβουρτσα σε σχήμα U και είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με αυτή την απόφαση. Είναι φιλική προς τα παιδιά και διατηρεί τα δόντια σούπερ καθαρά και φρέσκα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!

  2. A****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό είναι ένα τόσο χρήσιμο και χρήσιμο προϊόν. Καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια από μια παραδοσιακή βούρτσα, οπότε καθαρίζει πιο αποτελεσματικά. Έχει κάνει τη ρουτίνα βουρτσίσματος μας πολύ λιγότερο αγχωτική.

  3. H***l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το παιδί μου βουρτσίζει πιο τακτικά και σχολαστικά με αυτή την οδοντόβουρτσα. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της είναι εντυπωσιακή και δεν είναι καθόλου σκληρή για τα ευαίσθητα δόντια του παιδιού μου. Αξίζει τα χρήματα!

  4. M****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η οδοντόβουρτσα είναι εξαιρετική για το 2χρονο παιδί μου. Της αρέσει να βουρτσίζει τα δόντια της τώρα! Μου άρεσε πολύ η ευελιξία αυτού του προϊόντος καθώς και ο αξιολάτρευτος σχεδιασμός!

  5. B***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η μικρή οδοντόβουρτσα είναι πραγματικά ισχυρή. Κρατάει μια καλή φόρτιση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα τη συνιστούσα για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι σε θέση να καταλάβουν πώς να βουρτσίζουν τα δόντια τους με μια κανονική οδοντόβουρτσα.

  6. K**n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εξαιρετικό προϊόν. Ο σχεδιασμός της σε σχήμα U βοήθησε την κόρη μου να καθαρίσει τα δόντια της πιο αποτελεσματικά από ποτέ. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι αθόρυβο.

  7. R****r (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η μικρή μας είναι πολύ πιο ενθουσιώδης στο βούρτσισμα των δοντιών από τότε που πήραμε αυτή την οδοντόβουρτσα. Φτάνει σε κάθε δόντι. Ένα μεγάλο μπράβο για αυτή την οδοντόβουρτσα!

  8. Z**a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το βούρτσισμα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο με αυτή την u-οδοντόβουρτσα. Λατρεύω τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζει γύρω-γύρω. Ένα πολυαγαπημένο gadget οδοντικής υγιεινής στο νοικοκυριό μας.

  9. M***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ένα τόσο καταπληκτικό προϊόν! Η μικρή μου λατρεύει αυτή την οδοντόβουρτσα. Κάνει το βούρτσισμα διασκεδαστικό και αφήνει τα δόντια της να αισθάνονται σούπερ καθαρά. Είναι πολύ εύκολο για τα μικρά χεράκια να την κρατήσουν και να τη χρησιμοποιήσουν. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το προϊόν!

  10. A****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η καλύτερη αγορά για να αποκτήσει το παιδί μου περισσότερα κίνητρα για να βουρτσίζει τα δόντια του. Απολαμβάνει να το χρησιμοποιεί κάθε φορά. Του αρέσει ο χαριτωμένος μικρός δεινόσαυρος. Το έχω ήδη συστήσει στους φίλους μου!