30ml Μωβ Οδοντόκρεμα Λεύκανσης Δοντιών

Original price was: €37.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Προσφορά!

30ml Μωβ Οδοντόκρεμα Λεύκανσης Δοντιών

Original price was: €37.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Χαμογελάστε πιο φωτεινά με κάθε χρήση

Αναβαθμίστε τη ρουτίνα στοματικής φροντίδας σας με τη μοβ οδοντόκρεμα Ortorex. Σχεδιασμένη με ειδική φόρμουλα, αφαιρεί αποτελεσματικά τους βαθιά ριζωμένους λεκέδες. Βοηθά στη βελτίωση της υγείας των δοντιών και αφήνει πάντα αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα σας. Χαμογελάστε με αυτοπεποίθηση χάρη σε αυτή την εξαιρετική οδοντόκρεμα!

Εργονομική
Η οδοντόκρεμα που λευκαίνει τα δόντια μας διαθέτει ένα βολικό δοσομετρητή με αντλία. Εξασφαλίζει τη γρήγορη εφαρμογή και αποτρέπει την περιττή σπατάλη. Ένα απλό πάτημα θα σας δώσει τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας.
Οικονομικά αποδοτική
Μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού είναι αρκετή για κάθε χρήση. Η οδοντόκρεμα Ortorex θα διαρκέσει πολύ καιρό και θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.
Φορητή
Μόλις μια μικρή ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού είναι αρκετή για κάθε χρήση. Η οδοντόκρεμα Ortorex θα διαρκέσει πολύ καιρό και θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.
Βαθύς καθαρισμός

Η συνεχής χρήση της οδοντόκρεμας μας θα έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση των δοντιών σας. Διεισδύει σε δυσπρόσιτες περιοχές, εξαλείφοντας τα μικρόβια που συχνά προκαλούν στοματικές επιπλοκές. Θα μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης οδοντιατρικών προβλημάτων, όπως η κοιλότητα, η τερηδόνα και η περιοδοντική νόσος.

Λευκαντική δράση

Η μωβ οδοντόκρεμα Ortorex είναι κατασκευασμένη με φυσικά συστατικά που λευκαίνουν τα δόντια. Βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων που προκαλούνται από το φαγητό, το ποτό ή το κάπνισμα. Θα δείτε αισθητές βελτιώσεις με την πάροδο του χρόνου!

Φρέσκια αναπνοή

Αυτή η λευκαντική οδοντόκρεμα έχει άρωμα μέντας. Εξαλείφει τις δυσάρεστες οσμές και κάνει την αναπνοή σας να μυρίζει όμορφα. Απολαύστε διαρκή φρεσκάδα στο στόμα σας!

4.68
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 20 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. T****r (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Θα συνιστούσα σίγουρα αυτή την οδοντόκρεμα σε όποιον χρειάζεται άμεση λεύκανση. Τα μωβ είδη οδοντόκρεμας δίνουν μια προσωρινή λεύκανση, αλλά δεν με πειράζει να τη χρησιμοποιώ από καιρό σε καιρό. Δεν κάνει τα δόντια σας ευαίσθητα και λειτουργεί σχεδόν αμέσως.

  2. O****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πίνω καφέ και καπνίζω καθημερινά. Αυτή η οδοντόκρεμα κάνει αυτό που λέει! Απλώνω ένα στρώμα στα δόντια μου με το δάχτυλό μου, το αφήνω να δράσει για μερικά λεπτά και στη συνέχεια βουρτσίζω τα δόντια μου. Είμαι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα!

  3. M****s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα λεύκανσης στο παρελθόν, αλλά κανένα δεν λειτούργησε τόσο γρήγορα και αποτελεσματικά όσο αυτή η μωβ οδοντόκρεμα. Είναι απαλή αλλά ταυτόχρονα ισχυρή. Μου αρέσει που είναι απαλλαγμένη από σκληρές χημικές ουσίες. Συνιστάται.

  4. K****h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω δοκιμάσει τόσα πολλά διαφορετικά προϊόντα λεύκανσης δοντιών και πρέπει να πω ότι αυτή η μωβ οδοντόκρεμα είναι σίγουρα κοντά στην κορυφή της λίστας μου! Είναι πολύ εύκολη στη χρήση, δεν πονάει τα δόντια μου και μπορώ πραγματικά να δω αποτελέσματα! Υπέροχο προϊόν!

  5. B****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η οδοντόκρεμα είναι υπέροχη! Σίγουρα βοηθά στη μείωση της εμφάνισης των κίτρινων δοντιών! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη με αυτήν. Θα την αγόραζα ξανά!

  6. V***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ήμουν επιφυλακτική όταν παρήγγειλα αυτή την οδοντόκρεμα, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί! Έχω χρησιμοποιήσει πολλά λευκαντικά για τα δόντια μου αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη με την ευκολία αυτής της οδοντόκρεμας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ για να δείτε τη διαφορά και έχει ωραία γεύση.

  7. T***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το μόνο μικρό μειονέκτημα που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι η οδοντόκρεμα βγαίνει σε μικρό σωληνάριο, οπότε τείνω να τη χρησιμοποιώ γρήγορα. Αλλά, τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά. Τα δόντια μου είναι ορατά πιο λευκά. Μια μεγαλύτερη ποσότητα θα ήταν καλύτερη

  8. M***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εκτιμώ την αποτελεσματικότητα αυτής της μωβ οδοντόκρεμας. Καθαρίζει καλά και φωτίζει τα δόντια μου χωρίς να τα αποδυναμώνει. Μια μικρή ποσότητα φτάνει πολύ μακριά, καθιστώντας την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

  9. D***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη με αυτή την οδοντόκρεμα. Παρατήρησα το λευκαντικό αποτέλεσμα μετά από λίγες μόνο χρήσεις. Επίσης, αφήνει στο στόμα σου μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, όχι σαν να έχεις μόλις καταπιεί ένα μάτσο χημικά.

  10. S***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η οδοντόκρεμα κάνει θαύματα για τα δόντια μου! Τα λευκαίνει χωρίς να προκαλεί καμία ευαισθησία. Για τους λάτρεις του καφέ και του κόκκινου κρασιού όπως εγώ, αυτό το προϊόν είναι σωτήριο!