Αυτοθερμαινόμενη Πλάτη Στήριξης Μαγνητικός Διορθωτής Στάσης Του Σώματος

Original price was: €53.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.99.

Προσφορά!

Αυτοθερμαινόμενη Πλάτη Στήριξης Μαγνητικός Διορθωτής Στάσης Του Σώματος

Original price was: €53.00.Η τρέχουσα τιμή είναι: €34.99.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Απαλλαγείτε από τις ενοχλήσεις στην πλάτη σας

Το μαγνητικό στήριγμα πλάτης Ortorex είναι αυτό που χρειάζεστε για να εξαλείψετε τις μυϊκές εντάσεις. Ο ανώτερος θερμαντικός μηχανισμός του εγγυάται άμεση άνεση και αποκατάσταση.

Μυϊκή χαλάρωση
Το στήριγμα πλάτης Ortorex βελτιώνει τη ροή του αίματος στην πληγείσα περιοχή, μειώνοντας τη δυσκαμψία. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το εύρος των κινήσεων, διευκολύνοντας τις καθημερινές σας εργασίες.
Ανακούφιση από τον πόνο
Το στήριγμά μας στοχεύει στην ανακούφιση από τον πόνο στην πλάτη, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε την ημέρα σας με άνεση.
Σωστή στάση του σώματος
Η χρήση αυτού του στηρίγματος μπορεί να συμβάλει στην υγιή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Αυτό θα βελτιώσει τη στάση του σώματός σας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.
Ενισχυμένη τεχνολογία

Το στήριγμά μας για την πλάτη συνδυάζει νανο-υπέρυθρο πλέγμα σημείων βελονισμού και μαγνήτες. Μαζί, στοχεύουν τα σημεία πόνου και παρέχουν ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

Βολικός σχεδιασμός

Χάρη στους ρυθμιζόμενους ιμάντες, το θερμαντικό στήριγμα Ortorex θα παραμείνει με ασφάλεια στη θέση του. Μπορείτε να μετακινείστε εύκολα και δεν θα γλιστράει από το σώμα σας.

Υλικό φιλικό προς το δέρμα

Το στήριγμά μας για την πλάτη είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που αναπνέει και είναι μαλακό στην αφή. Αυτό παρέχει άνετη φθορά καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης του.

Οδηγός μεγέθους
  • Πώς να μετρήσετε τον εαυτό σας:
  • 1. Σταθείτε ευθεία με τα χέρια σας να κρέμονται φυσικά στα πλευρά σας.
  • 2. Τυλίξτε την ταινία μέτρησης γύρω από το λεπτότερο σημείο της μέσης σας.
SIZE WAIST
cm inch
M 53-83 20.87-32.68
L 60-97 23.62-38.19
XL 99-112 38.98-44.09
4.64
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 12 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. Λουκάς Αντωνίου (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Καλό συνολικά προϊόν. Βοηθά με τους πόνους στην πλάτη και τη στάση, αλλά οι λουρίδες θα μπορούσαν να είναι πιο άνετες για παρατεταμένη χρήση.

  2. Ιουλία Νικολάου (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λειτουργεί καλά για τη διόρθωση της στάσης, αλλά το θερμαντικό στοιχείο θα μπορούσε να είναι πιο ζεστό.

  3. L***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είχα προβλήματα με την πλάτη μου για μεγάλο χρονικό διάστημα και δοκίμασα διάφορα προϊόντα. Αυτό το στήριγμα είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα εκεί έξω. Είναι τόσο άνετο και έχει βελτιώσει σημαντικά τους πόνους μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα

  4. A****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρησιμοποιώ αυτό το στήριγμα τις τελευταίες 2 εβδομάδες και είναι απολύτως καταπληκτικό. Ο χρόνιος πόνος μου στο κάτω μέρος της πλάτης έχει μειωθεί. Το γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο να το φορέσετε και να το βγάλετε είναι ένα μπόνους.

  5. S***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Απολαμβάνω τη ζεστασιά και την υποστήριξη που παρέχει αυτός ο διορθωτής στάσης. Ήταν θετικό για τον πόνο στην πλάτη μου και τη διόρθωση της στάσης του σώματος. Ωστόσο, η τοποθέτηση χρειάζεται κάποια εξοικείωση.

  6. N***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω το στήριγμα! Είναι εξαιρετικά άνετο και δεν τσιμπάει το δέρμα μου. Βοηθάει πραγματικά με τους μικρούς πόνους και τις ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι επίσης εύκολο να καθαριστεί και να συντηρηθεί.

  7. K****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είχα ένα παρόμοιο στήριγμα, αλλά είχε λιγότερους μαγνήτες. Αυτό εδώ έχει αρκετούς μαγνήτες για κάθε μέρος του σώματος. Καλύπτουν την πλάτη, τους ώμους, τον αυχένα και τη μέση σας. Μεγάλη αγορά.

  8. K***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτοί οι μαγνήτες είναι πραγματικά θεραπευτικοί. Από τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το προϊόν, παρατήρησα μια τεράστια μείωση των ενοχλήσεων στην πλάτη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σας ευχαριστώ πολύ.

  9. M****o (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το λατρεύω αυτό! Το χρησιμοποιώ εδώ και περίπου δύο εβδομάδες και έχω παρατηρήσει σημαντική βελτίωση στον πόνο στην πλάτη μου. Σίγουρα τα χρήματα που ξοδεύτηκαν καλά.

  10. J***l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι τόσο εντυπωσιασμένη με αυτόν τον διορθωτή στάσης του σώματος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό προϊόν για όποιον περνάει πολλές ώρες καθισμένος σε ένα γραφείο όπως εγώ. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!