Γυναικεία Πλατφόρμα Παπούτσια Σαγιονάρες Στρογγυλή Μύτη Παπούτσια

Original price was: €89.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €44.99.

Προσφορά!

Γυναικεία Πλατφόρμα Παπούτσια Σαγιονάρες Στρογγυλή Μύτη Παπούτσια

Original price was: €89.98.Η τρέχουσα τιμή είναι: €44.99.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το μέγεθος στοΔιάγραμμα Μεγεθών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Κάντε το ντύσιμό σας πιο εκλεπτυσμένο χωρίς ψηλά τακούνια

Με τα loafers της Ortorex, το στυλ και η άνεση συμβαδίζουν. Προσφέρουν κομψή εμφάνιση και εξαιρετική ποιότητα. Τα loafers μας παραμένουν πάντα στη μόδα χάρη στον κλασικό σχεδιασμό τους. Θα γίνουν μια εξαιρετική προσθήκη στη συλλογή παπουτσιών σας.

Απορροφητικότητα κραδασμών

Αυτά τα loafers με στρογγυλό δάχτυλο διαθέτουν χοντρή πλατφόρμα. Παρέχουν πρόσθετη στήριξη και απορρόφηση, ελαχιστοποιώντας την πίεση στα πόδια σας. Δεν θα κουραστείτε ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένης χρήσης.

Ευπροσάρμοστο

Είτε ντύνεστε επίσημα είτε το κρατάτε casual, τα loafers μας θα ταιριάξουν με όλα τα ρούχα. Μπορείτε να τα φορέσετε είτε με φόρεμα είτε με τζιν. Αυτά τα loafers είναι ιδανικά για κάθε περίσταση!

Ανθεκτικά

Τα casual loafers της Ortorex είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στη φθορά. Θα διατηρήσουν την ποιότητα και την εμφάνισή τους με την πάροδο του χρόνου.

Οδηγός μεγέθους
  • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ:
  • 1. Σταθείτε ξυπόλυτα με τη φτέρνα σας στον τοίχο.
  • 2. Τοποθετήστε έναν χάρακα στο πάτωμα παράλληλα με το πόδι σας με το άκρο του χάρακα στον τοίχο.
  • 3. Βρείτε το μήκος από τον τοίχο μέχρι το τέλος του μακρύτερου δακτύλου σας.
SIZE US UK EU FOOT LENGTH
cm inch
35 5 3.5 36 22.5 8.86
36 5.5 4 37 23 9.06
37 6 4.5 37.5 23.5 9.25
38 6.5 5 38 24 9.45
39 7 5.5 39 24.5 9.65
40 8 6.5 40 25 9.84
41 8.5 7 41 25.5 10.04
42 9 7.5 41.5 26 10.24
4.76
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 18 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. J*****r (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω αυτά τα loafers! Ο σχεδιασμός με τη στρογγυλή μύτη δεν τσιμπάει τα πόδια μου ακόμα και μετά από μια κουραστική μέρα. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  2. A****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Συνήθως καταλήγω να εργάζομαι με πολύ πόνο, γι’ αυτό ήθελα φανταχτερά παπούτσια που να έχουν χώρο στο κουτί των δαχτύλων. Αυτά τα παπούτσια προσφέρουν εξαιρετική άνεση και έφυγα από τη δουλειά χωρίς πόνο σήμερα για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό!!! Τα λατρεύω!

  3. S***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μου αρέσουν πολύ αυτά τα παπούτσια. Είναι εύκολο να τα φορέσετε και προσφέρουν άνετη φθορά. Είναι πολύ κομψά, αλλά μπορούν να γρατζουνιστούν εύκολα…

  4. K***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Υπέροχο παπούτσι, καλοφτιαγμένο και πολύ κομψό. Μπορώ να τα ντύσω για τη δουλειά ή να τα φορέσω κάτω για τις δουλειές μου. Καλύτερη ποιότητα από ό,τι περίμενα. Σούπερ άνετα και όχι πολύ σκληρά!

  5. C*****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω αυτά τα loafers. Έχω φαρδιά πόδια και είναι δύσκολο να βρω το κατάλληλο πλάτος στα παπούτσια. Αυτά είναι τόσο μαλακά και τεντώνονται λίγο, ώστε να μην τρίβουν τα κόκαλά μου στο πλάι. Θα τα αγόραζα ξανά αυτά σίγουρα.

  6. N****i (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά είναι πολύ χαριτωμένα και δέχομαι πολλά κομπλιμέντα γι’ αυτά. Παρά το πρόσθετο ύψος, εξακολουθούν να είναι πολύ άνετα στη χρήση. Μου αρέσει που αυτά τα loafers δεν είναι μόνο όμορφα αλλά και πρακτικά.

  7. T***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι ερωτευμένη με αυτά τα ευέλικτα loafers! Ταιριάζουν καλά με τζιν, φούστες ή επαγγελματικά casual ρούχα. Είναι πολύ άνετα και δεν προκαλούν ποτέ καμία ενόχληση, παρόλο που έχω φαρδιά πόδια. Αξίζουν τα χρήματα!!!

  8. E***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα παπούτσια έχουν γίνει το ζευγάρι που επιλέγω για κάθε περίσταση. Η ευελιξία τους με έχει γλιτώσει από πολλαπλούς πονοκεφάλους “τι να φορέσω”. Επίσης, παρέχουν εξαιρετική άνεση για καθημερινή χρήση. Εξαιρετική αγορά!

  9. A***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα loafers είναι απλά φανταστικά! Ο σχεδιασμός τους είναι κομψός και ευέλικτος και το επίπεδο άνεσης είναι εκπληκτικό. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερα παπούτσια.

  10. N****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πραγματικά εξεπλάγην από το πόσο άνετα είναι αυτά τα παπούτσια!!! Τα φορούσα για όλη την 8ωρη βάρδια μου όρθια και ήμουν άνετη όλη την ώρα! Συνιστώ ανεπιφύλακτα!