8 Επιθέματα Ανακούφισης Από Τον Πόνο

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Προσφορά!

8 Επιθέματα Ανακούφισης Από Τον Πόνο

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.99.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Ανακουφίστε τον πόνο σε δευτερόλεπτα

Τα φυτικά επιθέματα Ortorex θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τη σωματική δυσφορία και να βελτιώσετε την ευεξία σας. Η εύκολη διαδικασία εφαρμογής τους τα καθιστά αποτελεσματικά, βολικά και ιδιαίτερα αγαπητά από τους χρήστες.

Ανακούφιση από την ένταση

Τα επιθέματά μας διεισδύουν βαθιά στους μύες, κάνοντάς τους πιο χαλαρούς και λιγότερο πονεμένους. Είναι ιδανικά για χρήση μετά από μια έντονη προπόνηση.

Ενίσχυση της επούλωσης

Η θερμαντική επίδραση του επιθέματος ενισχύει τη ροή του αίματος στην πληγείσα περιοχή. Αυτό οδηγεί σε ταχύτερη ανάρρωση και μειωμένη φλεγμονή.

Μούδιασμα

Αυτά τα επιθέματα λειτουργούν γρήγορα, απαλύνοντας τη δυσφορία μέσα σε λίγα λεπτά. Παρέχουν μια γρήγορη λύση για τους ξαφνικούς πόνους.

4.79
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 15 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. E***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Ο συνάδελφός μου μου συνέστησε αυτά τα επιθέματα και μακάρι να τα είχα βρει νωρίτερα! Είναι σωτήρια όταν με πιάνουν οι ημικρανίες μου. Σίγουρα θα τα προμηθευτώ σε αυτά.

  2. S***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εκπλήσσομαι με το πόσο αποτελεσματικά είναι αυτά τα επιθέματα. Καταφέρνουν να καταπραΰνουν τους πόνους και τη δυσκαμψία στους μύες του αυχένα μου. Δεν μπορώ να τα συστήσω αρκετά!

  3. H***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Υποφέρω από έναν πόνο στον ώμο μου εδώ και καιρό, αυτό το επίθεμα ήταν μεγάλη βοήθεια. Ανακουφίζει από τον πόνο μέσα σε 15 λεπτά. Ελάχιστη ταλαιπωρία και μέγιστη ανακούφιση. Σας ευχαριστώ!

  4. L*****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εύκολο στην εφαρμογή, η πρόσφυση είναι επίσης αρκετά ισχυρή. Είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα επιδρούν και ανακουφίζουν τον πόνο. Δεν πρόκειται ποτέ να επιστρέψω στα παραδοσιακά παυσίπονα!

  5. M***l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα επιθέματα είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση. Χρειάζεται λίγο περισσότερος χρόνος για να φτάσει στην πλήρη ανακούφιση του πόνου, αλλά φαίνεται επίσης να διαρκεί περισσότερο από τα άλλα επιθέματα που έχω χρησιμοποιήσει.

  6. W**l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Τα επιθέματα είναι εξαιρετικά για την ανακούφιση από τον πόνο. Υπάρχουν 8 επιθέματα στη συσκευασία, καλή αξία. Μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας. Σίγουρα θα τα αγοράσω ξανά.

  7. L****s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά λειτουργούν! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος, καθώς αυτά είναι τα πρώτα μου επιθέματα ανακούφισης από τον πόνο. Έχουν επίσης αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας!

  8. T****l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτά τα επιθέματα λειτουργούν πραγματικά, παραμένουν για ώρες. Μπορείτε να τα αισθανθείτε να λειτουργούν 12 ώρες μετά την εφαρμογή τους. Απλά φροντίστε να τα αφαιρέσετε 1 ώρα πριν κάνετε ντους, αλλιώς θα σας κάψει.

  9. A***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Λατρεύω απόλυτα αυτό το προϊόν. Αυτά τα επιθέματα πόνου είναι εξαιρετικά εύχρηστα και φορητά, ιδανικά για κάποια ανακούφιση εν κινήσει.

  10. P****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πήρα αυτά τα επιθέματα για τη μητέρα μου που παλεύει με την αρθρίτιδα. Λέει ότι βοηθούν πραγματικά στον πόνο και τη δυσκαμψία της. Ένα εξαιρετικό προϊόν που τηρεί την υπόσχεσή του.