Χειροκίνητο Μασάζ Λαιμού Με Κύλινδρο Σκανδάλης

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.97.

232 που αγοράστηκαν τον τελευταίο μήνα

Προσφορά!

Χειροκίνητο Μασάζ Λαιμού Με Κύλινδρο Σκανδάλης

Original price was: €49.97.Η τρέχουσα τιμή είναι: €24.97.

468 που αγοράστηκαν τον τελευταίο μήνα

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Καταπραϋντική θεραπεία για την εξομάλυνση του λαιμού σας

Το χειροκίνητο μασάζ αυχένα της Ortorex συμβάλλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και στη μείωση του στρες, καθιστώντας το την πιο ευεργετική επένδυση για τους ανθρώπους που αγωνίζονται σε ταραχώδεις συνθήκες εργασίας. Το προϊόν μας ασκεί άμεση πίεση στα σημεία βελονισμού στον αυχένα και τους ώμους σας για την ανακούφιση από τον καθημερινό πόνο.

Σύσφιξη του δέρματος
Το Ortorex Κύλινδρος Σημείου Σκανδάλης πιέζει ταυτόχρονα το μπροστινό και το πίσω μέρος του λαιμού για να αποφευχθεί η χαλάρωση και βοηθά στην αποκατάσταση της απαλής και ελαστικής υφής του δέρματος.
Εργονομικός σχεδιασμός
Το Ortorex Ρολό Μασάζ Αυχένα διαθέτει ρυθμιζόμενες λαβές με σφιχτή λαβή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ένταση του μασάζ ανάλογα με τον συγκεκριμένο τύπο σώματος.
Ανθρώπινο μασάζ
Με το Ortorex Συσκευή μασάζ, θα βιώσετε την αίσθηση του χεριού ενός μασέρ, καθώς πολλαπλές μαλακές μπάλες μασάζ διεισδύουν στους σφιγμένους μυς σας και ανακουφίζουν από την υποβόσκουσα δυσφορία.
Περιστρεφόμενος άξονας 360 μοιρών

Η κατεύθυνση του κυλίνδρου μπορεί να ρυθμιστεί ελεύθερα για να διασκορπίσει το απορροφημένο λίπος.

Γρήγορη ανάκαμψη

Μια απλή τρίλεπτη συνεδρία θα σας αφήσει να αισθάνεστε ανανεωμένοι και νεανικοί.

Φορητό

Απολαύστε ένα προσωπικό μασάζ χειρός στο σπίτι, στο γραφείο ή στο αυτοκίνητό σας.

Περισσότεροι λόγοι για να αγαπήσετε το μασάζ μας
Ελαφρύ
Βολική αποθήκευση
Αντιολισθητικό
Ανθεκτικό υλικό
Επίδραση σαν Spa
4.69
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 17 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. F****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πονάω συχνά στον αυχένα επειδή κοιμάμαι σε κακή θέση. Αυτό το εργαλείο μασάζ φαίνεται απλό, αλλά είναι πολύ ισχυρό για να με βοηθήσει να ανακουφίσω τον πόνο στον αυχένα μου. Ευχαριστώ!

  2. G****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το μασάζ έχει κομψό σχεδιασμό και φιλικό προς το δέρμα και ανθεκτικό υλικό. Δοκίμασα να το στρίψω σε μεγάλη γωνία και δεν σπάει ούτε καν παραμορφώνεται ελαφρώς. Άνετο και εύκολο στη χρήση. Θα συνιστούσα αυτό το μασάζ αν θέλετε να βελτιώσετε τους κόμπους, τη δυσκαμψία και τον πόνο στον αυχένα!

  3. T*m (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Στην πραγματικότητα το αγόρασα για τον πατέρα μου. Υποφέρει συχνά από πόνους στον αυχένα και αφού το χρησιμοποίησε για λίγο, λέει ότι δεν πονάει πια. Βοηθάει πραγματικά στη χαλάρωση των μυών και στην ανακούφιση από τον πόνο στον αυχένα. Το δοκίμασα κι εγώ και ένιωσα μεγάλη απελευθέρωση της έντασης. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  4. M*****n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω δισκοκήλη στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και ο αυχένας μου μπορεί να γίνει πολύ σκληρός! Αυτό το μασάζ μου δίνει τόσο εκπληκτική ανακούφιση. Το χρησιμοποιώ πριν από τον ύπνο ή μεταξύ των εργασιών όταν αισθάνομαι πολύ σκληρή. Το έχω ήδη συστήσει σε μερικούς συναδέλφους μου!

  5. A****e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν, το χρησιμοποιώ κάθε τόσο, με βοηθάει πολύ και μου γλιτώνει περισσότερα χρήματα από το να πηγαίνω σε ινστιτούτα μασάζ… Για την τιμή του, αυτό είναι ένα θαυματουργό προϊόν για το λαιμό και τα πόδια μου μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Το λατρεύω!

  6. C***s (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρησιμοποιώ αυτό το μασάζ λαιμού εδώ και μια εβδομάδα και μου αρέσει πολύ. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε την πίεση που ασκείτε, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε ελαφρά και στη συνέχεια να προχωρήσετε βαθύτερα όταν χρειάζεται. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  7. R***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Το αγόρασα για τον σύζυγό μου επειδή πονάει πολύ στον αυχένα. Λέει ότι βοηθάει στον πόνο και το χρησιμοποιεί ακόμη και στα πόδια του. Καλά αποτελέσματα!

  8. L**y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το μασάζ λειτουργεί καλύτερα από ό, τι νόμιζα και αξίζει τα χρήματα. Παρέχει ακριβώς τη σωστή ποσότητα πίεσης και μασάζ για να χαλαρώσει και να ανακουφίσει τον πόνο στον αυχένα. Αισθάνεται υπέροχα μετά από μια κουραστική εργάσιμη μέρα

  9. E******h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι υπάλληλος γραφείου, κάθομαι συχνά για πολλή ώρα και ο αυχένας μου είναι συχνά πονεμένος και δύσκαμπτος. Μετά τη χρήση αυτού του μασάζ λαιμού, τα προβλήματα του λαιμού μου έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ το μασάζ είναι πολύ σταθερό και μπορεί να στρίψει και να λυγίσει σε μεγάλη γωνία.

  10. P***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η χρήση αυτού του μασάζ λαιμού διευκολύνει τη διαχείριση του πόνου στον αυχένα μου, και μετά την προπόνηση, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη χαλάρωση των σφιχτών μυών στις γάμπες και τους μηρούς μου, και το πλένεται υλικό είναι εύκολο να καθαριστεί.