Μάσκα διαμόρφωσης προσώπου

Original price was: €22.98.Current price is: €14.98.

Προσφορά!

Μάσκα διαμόρφωσης προσώπου

Original price was: €22.98.Current price is: €14.98.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Αποκτήστε εντατικά αποτελέσματα αντιγήρανσης χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις!

Η μάσκα Ortorex βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου και συσφίγγει το πρόσωπο. Εξομαλύνει τη γραμμή του σαγονιού, χαρίζοντάς σας μια νεότερη εμφάνιση. Επιπλέον, ο διαμορφωτής προσώπου μας μειώνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Σφιχτή λαβή
Η μάσκα V επιτρέπει σφιχτή στήριξη γύρω από το πρόσωπο. Η συμπίεση βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και του πρηξίματος του προσώπου.
Αναζωογονημένη εμφάνιση
Η μάσκα Ortorex εξομαλύνει τα σημάδια της γήρανσης. Ξεφορτώνεται αποτελεσματικά το διπλοσάγονο και αποτρέπει τη χαλάρωση.
Λίφτινγκ προσώπου
Αυτός ο διαμορφωτής προσώπου υιοθετεί μια καινοτόμο τεχνολογία ανύψωσης. Συσφίγγει το δέρμα του λαιμού, ορίζει το κάτω μέρος του προσώπου και δίνει αποτέλεσμα αδυνατίσματος.
Ελεγχόμενη πίεση

Το κλείσιμο με Velcro διευκολύνει την προσαρμογή.

Εύκολο στη χρήση

Απλά ρυθμίστε το πηγούνι, ευθυγραμμίστε τα αυτιά και ελέγξτε τη στεγανότητα.

Άνετη εφαρμογή

Η μάσκα μας διαθέτει οπές στα αυτιά για συνεχή διαδικασία χωρίς να γλιστράει.

Περισσότεροι λόγοι για να αγαπήσετε τη μάσκα μας
Ρυθμιζόμενο
Ελαφρύ
Φορητό
Φιλικό προς το δέρμα
Αναπνεύσιμο
Ελαστικό
4.67
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 21 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. C***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    TRY THIS!!! Ταιριάζει τέλεια στο πηγούνι σας τραβώντας το σταθερά προς τα πάνω. Το υλικό του είναι διαπνέον, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε ακόμα και με αυτό εφαρμόζοντας τη σωστή πίεση έλξης. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΏΣΕΤΕ!!!

  2. P***y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μου αρέσει πολύ αυτός ο επίδεσμος που σηκώνει το πηγούνι, παρόλο που τα αυτιά μου δεν εξέχουν ακριβώς από τις δύο τρύπες στα πλάγια, αλλά το κολλώδες κλείσιμο στην κορυφή τον κάνει να παραμένει σταθερά γύρω από το πρόσωπό μου.

  3. N*****t (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πάντα είχα ένα κόμπλεξ με το διπλοσάγονο μου και έψαχνα απεγνωσμένα για μια λύση χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω σε επεμβατικές θεραπείες. Αυτό το προϊόν ήταν υπέροχο, το χρησιμοποιώ για μια ώρα καθημερινά και βλέπω τη διαφορά. Κρατάει τα πάντα στη θέση τους και το πρόσωπό μου δείχνει καλύτερο τώρα. Το λατρεύω και το συνιστώ.

  4. D**e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μέχρι στιγμής όλα καλά! Η μεγάλη μου ανησυχία ήταν αν αυτό το προϊόν θα ταίριαζε καλά και θα με έπνιγε. Παραδόξως, είναι αρκετά άνετο. Το προϊόν μπορεί να τεντωθεί πολύ καλά.

  5. T**a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτή η μάσκα λειτουργεί εξαιρετικά και είναι ανθεκτική! Επίσης, ταιριάζει σε όλους τους τύπους προσώπου. Μπορώ ήδη να την αισθανθώ να δουλεύει μόλις την βάλω!!! Θα την αγόραζα ξανά!!!

  6. Z****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Έχω δει ανθρώπους στο Instagram να το χρησιμοποιούν αυτό, αλλά ήμουν κάπως επιφυλακτικός για το πόσο αποτελεσματικό είναι. Έτσι παρήγγειλα ένα και το χρησιμοποιώ καθημερινά για πάνω από μια εβδομάδα. Συνήθως το βάζω 10 λεπτά πριν κοιμηθώ. Θα πω, ότι είδα μια μικρή διαφορά στις γραμμές του σαγονιού μου, και οι δύο πλευρές είναι σφιγμένες και ανυψωμένες. Είμαι σίγουρα ευχαριστημένη με αυτό και θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ για να απαλλαγώ επιτέλους από τα διπλά πηγούνια μου!

  7. M*****m (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πολύ ωραίο ελαστικό υλικό! Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και έτσι ανησύχησα για αυτή τη μάσκα στην αρχή, αλλά στην πραγματικότητα αισθάνεται ωραία και δεν ερεθίζει. Μου αρέσει επίσης πόσο ρυθμιζόμενη είναι αυτή η μάσκα. Η αδελφή μου ήθελε να τη χρησιμοποιήσει επίσης, αλλά το κεφάλι και το πρόσωπό μου είναι μεγαλύτερα από το δικό της. Μπορούμε και οι δύο να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μάσκα απλά ρυθμίζοντας το μέγεθος. Υπέροχο πράγμα.

  8. F***h (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Η μάσκα γίνεται πιο άνετη στη χρήση όσο περνάει ο καιρός. Σε γενικές γραμμές, μου αρέσει. Τη χρησιμοποιώ πριν πάω για ύπνο και μετά το ξύπνημα για να μειώσω το πρήξιμο και το πρωινό πρήξιμο. Λειτουργεί εξαιρετικά για αυτό!

  9. I***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μου άρεσε το υλικό γιατί εφαρμόζει άνετα αλλά ταυτόχρονα τεντώνει. Μόλις το φόρεσα, ήταν άβολο αλλά μετά από 10 λεπτά δεν το ένιωσα καν στο πρόσωπό μου! Το δέρμα μου αισθάνεται πιο τονωμένο μετά από κάθε διαδικασία. Θα το συνιστούσα!

  10. B****y N***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είναι σφιχτό και άβολο στο πρόσωπο. Αλλά υποτίθεται ότι είναι! Επειδή τραβάει το δέρμα. Μετά από μόλις 4 χρήσεις των 45 λεπτών η καθεμία, είδα ήδη κάποια αποτελέσματα! Σας ευχαριστώ!