Θερμόμετρο Αυτιού

Original price was: €69.99.Current price is: €34.98.

Προσφορά!

Θερμόμετρο Αυτιού

Original price was: €69.99.Current price is: €34.98.

Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες

Περιγραφή

Κρατήστε τα παιδιά σας δροσερά ενώ μετράτε τη θερμοκρασία τους με το θερμόμετρο αυτιού Ortorex!

Το Θερμόμετρο αυτιού ORTOREX™ είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς που θέλουν να κρατούν τα παιδιά τους ήρεμα και χαλαρά ενώ το κάνουν. Επιπλέον, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε και σε οτιδήποτε – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν έχετε τον κατάλληλο τύπο θερμομέτρου πρόχειρο όταν βρίσκεστε έξω. Το ωτοθερμόμετρό μας είναι ένα προϊόν εγκεκριμένο από τον FDA, το οποίο μπορείτε να εμπιστεύεστε. Δερματολόγοι και παιδίατροι το έχουν δοκιμάσει για να διασφαλίσουν ότι είναι ασφαλές για τα παιδιά και προσφέρει ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά.

Το θερμόμετρο αυτιού ORTOREX™ είναι ιδανικό για νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας που απαιτούν τον πιο ακριβή και αξιόπιστο εξοπλισμό και για υπεύθυνους γονείς. Αυτό το θερμόμετρο είναι η καλύτερη συσκευή θερμοκρασίας επειδή χρησιμοποιεί υπέρυθρες ακτίνες για τη μέτρηση της θερμότητας του σώματος. Το θερμόμετρό μας δεν κάνει τα παιδιά να αισθάνονται καμία ενόχληση ή πόνο κατά τη διάρκεια των μετρήσεων. Δεν εκπέμπει επιβλαβή θερμότητα κατά τη διάρκεια της χρήσης λόγω του χαμηλού ρυθμού κατανάλωσης ενέργειας. Επιπλέον, δεν απαιτεί άμεση επαφή με το δέρμα του μωρού για να λειτουργήσει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διασταυρούμενης μόλυνσης.

Οφέλη από τη χρήση του πολυλειτουργικού θερμόμετρου ORTOREX™:

  • Δίνει ακριβή αποτελέσματα σε μόλις 1 δευτερόλεπτο
  • Ηρεμεί το παιδί σας
  • Δεν ξυπνάει το μωρό
  • Αποτρέπει τους κινδύνους διασταυρούμενης μόλυνσης
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αντικείμενα

Το ωτοθερμόμετρο ORTOREX™ είναι εξαιρετικό για τα παιδιά, καθώς εξαλείφει την ανάγκη να τα ξυπνήσετε για να μετρήσετε τη θερμοκρασία τους. Απλά τοποθετήστε το θερμόμετρο στο μέτωπό τους, πατήστε το κουμπί και διαβάστε την τιμή στην οθόνη LCD χωρίς να ενοχλείτε το μωρό σας. Επιπλέον, το ωτοθερμόμετρό μας είναι κατάλληλο και για ενήλικες. Υπάρχουν τέσσερις λειτουργίες για να διαλέξετε – λειτουργία ενηλίκων, λειτουργία παιδιών, λειτουργία αυτιών και λειτουργία αντικειμένων. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε μεταξύ των κλιμάκων Κελσίου και Φαρενάιτ για να εμφανίσετε τη θερμοκρασία στην προτιμώμενη μονάδα.

Το ενσωματωμένο σύστημα μνήμης του ωτοθερμόμετρου μας καταγράφει έως και 40 μετρήσεις, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε το ιατρικό ιστορικό του παιδιού σας με την πάροδο του χρόνου. Είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό εάν το μικρό σας έχει χρόνιο πυρετό ή άλλα προβλήματα υγείας που απαιτούν τακτική παρακολούθηση. Αυτό το προϊόν είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά που μπορεί να μην αισθάνονται άνετα με τα παραδοσιακά θερμόμετρα. Αυτό δίνει αποτελέσματα μόνο σε ένα δευτερόλεπτο και δεν προκαλεί καμία ενόχληση.

ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ:

✔️ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΑ – Χάρη στην τεχνολογία μη επαφής, δεν χρειάζεται να αγγίζετε το μωρό σας απευθείας με το θερμόμετρο, προκαλώντας του αγωνία και πανικό.

✔️ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ – Το ωτοθερμόμετρό μας είναι εξοπλισμένο με ένα ειδικό μικροτσίπ και έναν αισθητήρα ευαισθησίας που συνεργάζονται για να εξασφαλίζουν ακριβή αποτελέσματα κάθε φορά.

✔️ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 1 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ – Το Θερμόμετρο αυτιού ORTOREX™ διαθέτει έναν μοναδικό αισθητήρα που βοηθά στην εύρεση της θερμοκρασίας μέσα σε μόλις ένα δευτερόλεπτο. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ή να το δοκιμάσετε πολλές φορές για να δείτε αν πήρατε ακριβή ένδειξη.

✔️ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ – Η λειτουργία ιστορικού αποθηκεύει έως και 40 προηγούμενες μετρήσεις. Δεν χρειάζεστε ημερολόγιο ή οτιδήποτε άλλο – μετρήστε τη θερμοκρασία του παιδιού σας όποτε νιώθει πυρετό και λάβετε άμεσα μετρήσεις από την τελευταία επίσκεψη στον γιατρό.

4.63
95%
των ερωτηθέντων θα το συνιστούσαν σε έναν φίλο

Ratings Distribution

Reviewed by 19 customers
Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  1. P***l (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μου αρέσει πόσο εύκολο και βολικό είναι αυτό το θερμόμετρο στη χρήση. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ ακριβές ή τουλάχιστον πολύ κοντά. Το χρησιμοποιώ τακτικά κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας.

  2. E***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Πρέπει πλέον να ελέγχω κάθε πρωί πριν από το σχολείο τις θερμοκρασίες των παιδιών μου. Αυτό το θερμόμετρο είναι υπέροχο. Μπορώ ακόμη και να το βάλω στο μέτωπο των παιδιών μου ενώ κοιμούνται χωρίς να τα ενοχλήσω. Είναι απαραίτητο για τα παιδιά!

  3. K******a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι νοσοκόμα και μια συνάδελφός μου με άφησε να χρησιμοποιήσω το θερμόμετρό της, ίδιο με αυτό εδώ. Είχα κολλήσει. Μόλις γύρισα σπίτι, το παρήγγειλα. Ήρθε πολύ γρήγορα, αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Σίγουρα κάνει τη δουλειά μου πιο εύκολη. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

  4. T***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Είμαι μια πολύ φροντιστική μητέρα, κάθε σημάδι πονόλαιμου, βήχα ή συνάχι αυξάνει το άγχος μου. Χρειαζόμουν πραγματικά αυτό το θερμόμετρο για να με ηρεμήσει λίγο. Λειτουργεί καλά. Στο μωρό μου αρέσει η πολύχρωμη οθόνη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  5. O***e (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Εύκολο στη χρήση και γρήγορα αποτελέσματα. Δεν είναι περίπλοκο με οδηγίες. Εξαιρετική τιμή και γρήγορη παράδοση. Σας ευχαριστώ!!!

  6. V***n (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Μέχρι στιγμής όλα καλά. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Μου αρέσει που έχει δύο τρόπους για να ελέγξετε τη θερμοκρασία. Πολύ ωραία και λειτουργεί τέλεια.

  7. R****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αυτό το θερμόμετρο είναι ιδανικό για την κόρη μου που μισεί τα κανονικά θερμόμετρα. Απλές λειτουργίες, εύκολο στη χρήση, ακριβείς ενδείξεις. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μου αρέσει σε αυτό το προϊόν.

  8. L***a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Αγαπώ αυτό το θερμόμετρο! Είναι εύκολο στη χρήση και έχει ακριβείς ενδείξεις. Είναι τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά και έχει διαφορετικές λειτουργίες. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  9. B****y (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Δοκιμάσαμε αυτό το θερμόμετρο σε πάγο, ζεστό νερό και σε διαφορετικούς ανθρώπους για να δούμε την ακρίβεια. Λειτουργεί τέλεια! Είναι επίσης μια άμεση ανάγνωση, και μου αρέσουν οι πολλαπλές λειτουργίες.

  10. O*****a (επαληθευμένος αγοραστής)

    Ελλάδα

    Χρειαζόμουν κάτι γρήγορο και εύκολο για να μετράω τη θερμοκρασία των παιδιών. Η σχολική μας περιφέρεια απαιτεί να λαμβάνεται η θερμοκρασία κάθε παιδιού και να αναφέρονται καθημερινά τυχόν συμπτώματα COVID σε κάθε παιδί πριν από την έναρξη του σχολείου. Αυτό το θερμόμετρο έκανε την εργασία αυτή γρήγορη και εύκολη για μένα! Εύκολο στη χρήση και αρκετά ακριβές. Ένα must-have κατά τη διάρκεια αυτών των τρομακτικών περιόδων.